Log ind

Izunna klar for OB

Nyt fra OB |26. januar 2016 |
(Foto: Morten Wamsler / OB)

OB har købt midtbanespilleren Izunna Uzochukwu i russiske Amkar Perm. Den 25-årige nigerianer har underskrevet en kontrakt, der gælder frem til sommeren 2019.

Izunna Uzochukwu var en af de store profiler i Alka Superligaen indtil han i sommeren 2015 skiftede fra Midtjylland til russiske Amkar Perm. Her blev det ikke til helt så meget spilletid, som Izunna havde håbet på, og derfor vender han nu tilbage til Danmark, hvor Izunna i de kommende 3½ år tørner ud i OB’s blå og hvide striber.

- Izunna er en rigtig dygtig spiller, som vi glæder os til at have i vores trup, og vi er glade for at vi er blevet enige om en relativt lang aftale. Han er arbejdsom og dygtig til at fordele og opbygge spillet fra sin plads på den centrale midtbane, og vi kender ham som en spiller med en stor vindermentalitet og stærk fysik. Han er en klar forstærkning af vores hold, og vi glæder os over at han kan være med i den sidste måned af vinteropstarten, så han og resten af truppen kan nå at lære hinanden godt at kende inden sæsonstarten 26. februar, siger OB’s sportsdirektør Jesper Hansen.

OB’s cheftræner Kent Nielsen siger:

- Izunna har gennem mange år i Danmark bevist, at han har et enormt højt niveau. Han er hurtig, og han er en meget dygtig balancespiller, hvilket gør ham rigtig god i presspillet. Han er en dygtig bolderobrer i den centrale del af banen, og vi ser ham som en stærk stabiliseringsspiller på et meget højt niveau. Samlet set gør det ham til en stor profil, som vi ser frem til at have i truppen.

Izunna Uzochukwu glæder sig til at vende tilbage til Alka Superligaen og til at bidrage til OB’s fortsatte udvikling i de kommende år.

- At komme tilbage til Danmark er kun godt for mig. Jeg tog til Rusland for at prøve noget nyt, men det gik ikke som jeg ønskede. Nu tager jeg til OB for at fortsætte min udvikling, så jeg kan blive endnu stærkere og måske få mulighed for at tage et nyt skridt igen, når min tid i OB slutter. Jeg har selvfølgelig udviklet mig i min tid i Rusland også, men som spiller og person har jeg ikke ændret mig Jeg vil hjælpe holdet med at opnå målene og være med til at sikre et godt sammenhold på banen, for det er også det, der vil hjælpe mig til at blive en endnu bedre spiller. OB er en af de store klubber i dansk fodboldhistorie, så det er et godt skridt for mig, og jeg håber at hjælpe klubben tilbage til toppen af dansk fodbold, og det er jeg sikker på, at der er gode muligheder for.

Izunna kommer til at optræde med trøje nummer 15 i OB, og han vil træne sammen med resten af truppen allerede tirsdag.


Skrevet af Morten Wamsler

EmediateAd