Log ind

Izunna stopper i OB

Nyt fra OB |2. januar 2018 |
(Foto: Anja Ankerstjerne)

OB og Izunna Uzochukwu er blevet enige om vilkårene for, at Izunna kan få opfyldt et ønske om at afsøge nye muligheder. Midtbanespilleren kan dermed frit skifte til en anden klub, efter at hans kontrakt med OB er ophævet.

 

Izunna Uzochukwu kom til OB efter et svært ophold i russisk fodbold. Efter en vanskelig start i OB har den nigerianske fighter kæmpet sig tilbage til et højt niveau i en efterårssæson, der har været mere end godkendt, og dermed efterlader han et godt indtryk i OB.

 

- Jeg har haft flere samtaler med Izunna omkring hans ønske om at prøve sig af i en anden liga og i en anden fodboldkultur. Vi har drøftet de muligheder, der var, og vi er nået frem til en fornuftig aftale omkring vilkårene for, at vi ville løse ham fra hans kontrakt. Izunna har vist stor fightervilje i sin kamp for at nå tilbage på det niveau, vi ved hans talent rækker til, og det har jeg stor respekt for. Jeg ønsker ham derfor al mulig held og lykke uanset hvor hans karriere måtte fortsætte, siger OB’s sportsdirektør Jesper Hansen.

 

Også cheftræner Kent Nielsen ønsker Izunna held og lykke i fremtiden.

 

- Izunna har kæmpet hårdt for at nå tilbage til det niveau, han tidligere har haft, og det er jeg stolt over, at han er lykkedes med hos os. I efteråret har han bidraget godt med en masse fysik og defensivt arbejde, og det har medvirket til at skabe det solide udtryk, vi har haft som hold. Han har haft et stort ønske om at prøve sig af et andet sted, og jeg håber, at det bliver succesfuldt, og han fortsætter den udvikling, han har været i hos os, siger Kent Nielsen.

 

27-årige Izunna Uzochukwu er noteret for 57 kampe og 1 mål for OB.


Skrevet af Morten Wamsler

EmediateAd