Log ind

Izunna tror på samlet sejr

Alka Superliga |26. maj 2017 |
12. marts 2017 OB vs. SJE (0-1) (Foto: Anja Ankerstjerne)

Mandag skal OB spille spille sæsonens måske sidste kamp. Forhåbentlig bliver det ikke den sidste, for hvis OB slår Randers ud, så venter der en finale mod enten Lyngby eller FC Midtjylland, og OBs midtbanekriger, Izunna Uzochukwu mener, at OB har godt chancer for at sende Randers FC på ferie.

- Vi har stadigvæk store chancer for at gå videre til finalen, i forhold til hvordan vi præsterede i sidste kamp. Det var dumt af os at få et rødt kort, men jeg føler egentlig, at vi havde fin kontrol over kampen. Det var lidt hektisk i perioden omkring det røde kort, men vi kom hurtigt tilbage og kontrollerede resten af kampen mod Randers.

En ting er sikkert, når kampen mandag starter, så bliver det med 11 spillere fra hvert hold, og Izunna forventer, at det bliver en underholdende affære, hvor det for OB er vigtigt ,at fokus er på striberne selv.

- Jeg tror, kampen bliver som første halvleg, hvor begge hold spillede godt. Det bliver en god og underholdende kamp. Hvis vi skal presse på for en scoring, som vi gjorde i anden halvleg i Odense, så har vi gode chancer – det er bare vigtigt, at vi fokuserer på os selv, siger Izunna Uzochukwu.

Opbakningen har været fantastisk for striberne, og til mandagens kamp kan alle stribede fans komme til Randers inklusiv billet og en øl/vand for bare 125 kroner. Det håber Izunna Uzochukwu, at der er mange der gør, for det betyder virkelig noget, om der er en masse larmende fans eller ej.

- Vi har meget brug for tilskuerne, og jeg er rigtig glad for den måde, de har støttet os på i år. På mandag er det en af vores vigtigste kampe i foråret, så vi har rigtig meget brug for fansene. Hvis de er bag os på mandag, så kommer det til at se ud som om, vi er 12 mand på banen, og så går vi videre til finalen.

Kampen mellem OB og Randers spilles på BioNutria Park i Randers mandag klokken 19:00.


Skrevet af Benjamin Jakobsen

EmediateAd