Log ind

- Jeg har haft en god tid i OB

Alka Superliga |15. juni 2017 |
(Foto: OB / Morten Wamsler)

- Jeg har haft en god tid i OB

Da Michael Falkesgaard i sommeren 2015 skiftede tilværelsen i Brøndby på Vestegnen ud med OB på Fyn, så var det med ønsket om at blive førstemålmand. Sådan startede det også ,men det var desværre for Michael Falkesgaard kun i en kort periode.

- Jeg har ikke fået opfyldt de ting, jeg kom til OB for. Jeg kom for at blive førstemålmand, og det startede godt, men det gik hurtigt op i røg, kan man sige. Jeg er ærgerlig over, at min tid slutter nu, for jeg kunne bestemt godt se mig selv fortsætte i OB, men desværre føles det ikke som det rigtige i forhold til den rolle, jeg sandsynligvis vil spille i fremtiden, siger Michael Falkesgaard.

Selvom Michael Falkesgaard har stået i skyggen af Sten Grytebust, så har han på intet tidspunkt givet op. Derudover erkender han også, at Sten Grytebust har været fremragende i OB-målet.

- Jeg startede jo med at spille, og det gik faktisk rigtig godt med en god stemning i truppen og godt spil på banen. Jeg løb så ind i min knæskade mod AGF og var ude i næsten et år. Derefter var det en lang kamp for at komme tilbage, og da jeg langt om længe var klar igen, så har Sten jo gjort det fremragende, men sådan er fodbold også. Det er kynisk, og så må man bare komme op på hesten igen og se, om man kan komme videre, fortæller Michael Falkesgaard, der i sin sidste OB-periode viste særdeles højt niveau, da han vogtede målet i Sten Grytebusts fravær.

Selvom det ikke har været to år med kontinuerlig spilletid på superligaholdet, så har Michael Falkesgaard stadigvæk lært en masse i OB.

- Jeg er selvfølgelig blevet en erfaring rigere. Det var min første kontrakt udenfor BIF, hvor jeg har spillet det meste af mit liv, så OB var et nyt sted og en ny kultur. Det har jeg lært en masse af, og jeg har uden tvivl udviklet mig. Jeg har mødt en masse gode mennesker, der er mange dygtige fodboldspillere i OB, og det tager jeg helt sikkert med mig videre i min karriere, siger Michael Falkesgaard.

Selvom Michael Falkesgaard forlader OB, så holder han sig ikke tilbage for at rose truppen, og som han ser det, så er der en lys fremtid for OB.

- Det er en trup, der har sindssygt meget talent, og de har et godt potentiale i forhold til at spille flot fodbold. Vi har manglet resultaterne, men når de har været der, så har det været med vildt flot spil. Jeg er ikke i tvivl om, at der er potentiale til at drengene kan komme højere op i tabellen, siger Michael Falkesgaard, inden han fortæller, hvad han vil huske OB for.

- Jeg vil huske OB for nogle rigtig gode mennesker. Fansene har været bag os fra dag et af, og der har været en rigtig god opbakning. Støtten har i den grad været der, når vi har haft brug for det. Derudover er der dygtige mennesker på holdet, men i den grad også omkring holdet, så personlighedsmæssigt har jeg haft en rigtig god tid her i klubben, men spillemæssigt havde jeg ønsket, at det var gået anderledes, slutter Michael Falkesgaard.

Det sidste punktum er sat for Michael Falkesgaard i OB, og efter sommerferien starter han op i FC Midtjylland.


Skrevet af Benjamin Jakobsen

EmediateAd