Log ind

Jeppe Hansen forlader OB

Nyt fra OB |7. maj 2014 |
(Foto: Erik Kempf)

Angriber Jeppe Hansen søger nye udfordringer hos Stjarnan, som han skifter til med øjeblikkelig virkning.

Jeppe Hansen blev hentet til OB i sommeren 2013 efter to flotte sæsoner i 2. division. I OB var begyndelsen også god med 10 kampe og tre mål i Superligaen og DBU Pokalen. Imidlertid har Jeppe Hansen ikke fået spilletid i foråret, og derfor er han og OB enige om at ophæve kontrakten, så han kan forfølge en spændende mulighed på Island.

- Vi har været meget glade for at have Jeppe Hansen i truppen. Han er en super fyr, altid positiv og velforberedt. Hvis vi kigger på hele året, har Jeppe fået meget træning på højt niveau, men spilletiden har ikke tilstrækkelig. Derfor er det en rigtig beslutning for alle parter, at Jeppe kan spille resten af foråret i Stjarnan, siger OB’s sportsdirektør Jesper Hansen.

OB’s fans vil uden tvivl huske Jeppe Hansen for sit afgørende mål i hjemmekampen mod FC Nordsjælland, hvor han hamrede bolden i mål kort før tid. Men for Jeppe Hansen har hele året været fantastisk.

- Det har været et af de bedste år i mit liv. Selvfølgelig har jeg ikke spillet i foråret, og det har jeg været træt af, men OB er en fantastisk klub at være i. Det har været dejligt at være en del af truppen, og jeg er blevet taget godt imod af vores fans. Endelig vil jeg gerne sige en stor tak til trænerne og lederne, der gav mig chancen, siger Jeppe Hansen, der ser frem til mere spilletid i Stjarnan.

- Jeg tager ikke til Island for at se på vulkaner. Min aftale gælder for halvanden måned, og jeg skal have så mange kampe som overhovedet muligt. Det ser jeg frem til.

I Stjarnan bliver Jeppe Hansen holdkammerat med tre andre danskere, heriblandt Niclas Vemmelund, der også tidligere har spillet i OB.


Skrevet af Morten Skov

EmediateAd