Log ind

Jeppe Hansen klar for OB

Nyt fra OB |17. juli 2013 |
(Foto: Morten Wamsler)

OB har sikret sig den 24-årige angriber Jeppe Hansen, der kommer fra samarbejdsklubben Næsby Boldklub. Den lange angriber har underskrevet en kontrakt, der gælder for den kommende sæson, og som således udløber 30.06.2014.

Jeppe Hansen har tidligere repræsenteret Fredericia og Otterup, og efter 14 sæsonscoringer i 2. division for Otterup i sæsonen 11/12, fortsatte Jeppe Hansen sin målfarlighed i seneste sæson, da han scorede samme antal mål for Næsby.

- Jeppe er en stærk angriber, der i en længere periode vist sin målfarlighed i 2. division, ligesom han har været med i flere reserveholdskampe for OB. Her har han vist en række kompetencer, som vi kan gøre brug af. Det er klart, at der er stor forskel på 2. division og Superligaen, og derfor forventer vi ikke, at Jeppe scorer 14 mål for os i den kommende sæson. Men vi glæder os til at se ham intensivere sin udvikling, når han som fuldtidsprofessionel kan fokusere hundrede procent på fodbold, og vi tror på, at Jeppe har potentialet til på sigt at gøre sig gældende på Superliganiveau, siger OB’s sportsdirektør Jesper Hansen.

For den 24-årige angriber er der ikke overraskende stor begejstring over udsigten til en tilværelse som fuldtidsprofessionel i OB’s Superligatrup.

- Det er stort. Det er en drøm, der er gået i opfyldelse. Jeg er en hurtig angriber, der godt kan lide at lave mål, og så er jeg god i feltet. Lige nu er jeg tre uger bagud i træning, så det skal der bygges på fra starten, men jeg synes, det gik fint i første træning tirsdag. Så det er fedt, og jeg glæder mig bare helt vildt, siger Jeppe Hansen.

Allerede tirsdag formiddag var han med ved OB’s træning i Ådalen. Han vil komme til at spille i trøje nummer 19.

Fakta
Navn: Jeppe Hansen
Fødselsdato: 10.02.1989
Position: Angriber
Trøjenr.: 19
Højde: 190 cm.
Vægt: 90 kg.
Tidligere klubber: FC Fredericia, Otterup, Næsby.


Skrevet af Morten Wamsler

EmediateAd