Log ind

Tverskov: Vigtigt at vi starter godt

Alka Superliga |12. juli 2017 |
(Foto: Morten Wamsler / OB)

I sidste sæson åbnede OB sæsonen med 4 uafgjorte kampe i streg inden det i femte runde blev til en sejr. Dengang kom forløsningen mod FC Nordsjælland, som også er modstanderen i Superliga-premieren på mandag. I denne sæson har holdet forstærket sig i hver ende med Nicklas Helenius i angrebet og Thomas Mikkelsen på mål, mens Oliver Lund og Michael Falkesgaard er smuttet efter kontraktudløb. Det er altså en mere sammentømret flok spillere end i sidste sæson, og det skal være med til at give OB en god start.   

Jeppe Tverskov er en af de spillere, der ikke længere er ny i truppen og han peger på den indbyrdes forståelse, som et af parametrene for at OB er bedre stillet i år ift. sidste år.

- Nu har vi været igennem en hård opstart, så det bliver dejligt at komme ud og spille om point igen. Sidste år kom vi dårligt fra start, så vi ved, hvor vigtigt det er at komme bedre fra start i år.

- Der er sket mange ting på et år. Jeg synes, at vi virker mere afklaret i vores spil i forhold til sidste år, hvor vi fik mange nye spillere ind på én gang. Hvis man kigger på samspillet, så synes jeg at vi står længere fremme nu(red. end i 2016).

I sidste sæson startede OB ud med at spille de første 4 kampe uafgjort, mens man besejrede FC Nordsjælland i 5. runde. Og Jeppe Tverskov mener, at starten skal lægge fundamentet for den videre sæson, som forhåbentligt kommer til at byde på en plads i mesterskabsspillet.  

- Det er nemt at sige top 6. Det vil mange af midterholdene, inklusiv os selv, rigtigt gerne. Sidste år var problemet, at vi kom skidt i gang. Hvis vi nu starter godt og får samlet nogle point sammen allerede nu, så ser det jo også bedre ud længere henne ad vejen.  

For at få point skal OB nedbryde de teknisk velfunderede nordsjællændere, der sidste år sneg sig med i mesterskabsspillet på yderste mandat. Det skal ifølge Tverskov ske ved både at være fysisk overlegne og spillet bolden langs græsset.

- Det handler om ikke at give dem meget plads, fordi de ellers spiller hurtigt. Det handler om at være fysisk dominerende mod dem og så spille vores eget spil mod dem.

Derudover glæder Tverskov sig til endnu en sæsonpremiere på EWII Park. Han håber, at der kommer ligeså mange tilskuere på stadion, som der gjorde til premieren i sidste sæson.

- På trods af resultatet, så gjorde opbakningen det til nok den bedste kamp på hele året, så jeg håber, der kommer mange mennesker.

Kampen spilles mandag den 17. juli kl. 19.00.  


Skrevet af Kim Gavnbo

EmediateAd