Log ind

Joao Pereira til OB fra sommer

Nyt fra OB |25. januar 2016 |

OB har sikret sig den 25-årige portugisiske forsvarsspiller Joao Pereira, der har kontraktudløb i SønderjyskE til sommer. Han dækker både pladserne som venstreback og i det centrale forsvar, og han har underskrevet en to-årig aftale, der gælder fra sommer og frem til udgangen af juni 2018.

Pereira er 25 år gammel, og efter en ungdomskarriere, hvor han stort set var fast mand på de portugisiske ungdomslandshold, betød et par uheldige klubskifter, at han i nogle sæsoner kun fik meget begrænset spilletid.

- Men i de seneste sæsoner har han gjort det rigtig godt i først Vejle og senest i SønderjyskE, hvor han er stærkt medvirkende til deres gode sæson nu. Han er en meget solid forsvarsspiller, som også er god i spillet med fødderne, og vi ser frem til sommer, når han bliver en del af vores trup, siger OB’s sportsdirektør Jesper Hansen.

Cheftræner Kent Nielsen sætter også lidt ord på, hvad Joao Pereira er for en type.

- Det er en spiller, der både kan dække venstre back og midterforsvaret. Han er venstrebenet og en meget moden spiller med gode ideer fremad banen. Han er en solid håndværker, der kan supplere de mere kreative spillere, og så har han også selv nogle rigtig fine spilmæssige evner fremad banen, siger Kent Nielsen.

Joao Pereira begrunder valget af OB således:

- OB er en stor klub med en lang historie, som jeg ser frem til at blive en del af. De seneste år har ikke været klubbens bedste, men jeg er overbevist om, at klubben vil løfte sig i de kommende sæsoner. Kent Nielsen er en fantastisk træner, som jeg vil glæde mig til at arbejde under, og mit mål er at spille så mange kampe som muligt, så jeg kan bidrage bedst muligt til klubbens resultater fremover. Først skal jeg dog færdiggøre mit arbejde i SønderjyskE, hvor jeg er en del af en fantastisk gruppe af spillere, der har været med til at bringe min udvikling i den rigtige retning igen. Det er jeg meget taknemmelig for, og jeg vil gøre alt for at slutte af med et godt forår for dem, siger Joao Pereira.

Joao Pereira indleder sin OB-kontrakt efter sommerferien, hvor han slutter sig til Kent Nielsens trup i Ådalen. 


Skrevet af Morten Wamsler

EmediateAd