Sammen for klubben.
    
For byen. For altid

JVB Live & Culture-Club Præsenterer: Pressemøde, sponsorarrangement og koncerttur !

Sponsorinformation |10. november 2017 |

JVB Live & Culture-Club præsenterer: Pressemøde, sponsorarrangement og koncerttur!

Vores fælles kræfter har arbejdet stærkt, og vi vil derfor allerede idag fredag d. 10. november invitere til pressemøde på Albani, Tværgade 2, kl. 9.45, hvor vi som én enhed vil annoncere det første i rækken af større navne i JVB Live & Culture-Clubs regi.

Vær først på nyheden og få det nyeste musiknavn som trækkes til Fyn i vores første fælles samarbejde.

Vi håber at se rigtig mange af jer.

Sæt X i kalenderen til sponsorarrangement!

Den 1. december slår vi på Brandts Klædefabrik dørene op til vores første fælles JVB Live & Culture-Club sponsorarrangement.

En aften hvor vores to hovednavne vil være Booking- og programchef, Henrik Sørensen og Direktør Hans Thomsen. De to herrer vil involvere os i lidt af det vi skal forvente af det nye samarbejde. Og vi vil herudover strø med lidt musikalsk krydderi i løbet af aftenen;-)

Vi ved at det er en stor julefrokost aften, men vi føler et stort behov for at inddrage jer så hurtigt som muligt. Og håber derfor at se så mange af jer som muligt.

Hver sponsor kan tilmelde to personer, eller jf. antal i henhold til samarbejdsaftale.

Flere informationer og nærmere tidspunkter følger.

Tilmelding.: vip@ose.dk

Depeche Mode venter

Samarbejdet med Albani/Royal Unibrew skydes i gang med en koncerttur for JVB Live & Culture-Clubs musiksponsorer. De kan som hovedsponsor åbne dørene til Depeche Mode i Royal Arena.

Vi ruller fra Odense i vores velkendte ”Pasfall on wheels Gourmetbus” med masser af lækkerier, gode vine, snack og masser af samvær med de øvrige sponsorer, som vi kender det.

Sammen skal vi opleve den moderne musiks mest indflydelsesrige band og slutter dagen af med, at vi kan falde om i sengen på hotellet hvor vi kan hvile på alle de gode indtryk. Efter en solid morgenmad ruller vi sammen mod Odense igen. 

Koncerten er den 9. januar 2018 og der vil være tilmelding i henhold til samarbejdsaftaler(tidl. JVB Live).

Herudover vil der være mulighed for tilkøb til en samlet pris af kr. 6.500,- ekskl. moms og der kan benyttes oplevelsespulje.

Flere informationer og nærmere tidspunkter følger.

Tilmelding.: vip@ose.dk


Skrevet af Vinni Dahl