Sammen for klubben.
    
For byen. For altid

Kampinvitation: OB-AGF 9. marts

Sponsorinformation |1. marts 2018 |

Kampen om top 6 fortsætter og spændingsniveauet må siges at være på sit højeste. Hvem løber med en af de sidste placeringer i den sjove ende? En af dem, der har samme kurs mod at sikre sig en plads i mesterskabsspillet er AGF og de er næste modstander på EWII Park.

Audi Lounge - UDSOLGT
Til AGF-kampen afholder vi den officielle indvielse af den helt nye Audi Lounge. Her vil loungen blive forvandlet til en eksklusiv restaurant, hvor Thomas vil sørge for en 3-retters gourmetmenu i vanlig Pasfall stil.

Når du skal reserve pladser til Audi Lounge indvielsen, skal du blot klikke herunder, som du plejer, for at tilmelde dig til VIP, og derefter vælger du Audi loungen.

For at bevare eksklusiviteten har vi kun afsat få pladser, og tilmelding er efter først-til-mølle princip 😊

Vi lader op til kampen med Gin & Tonic, netværk og loungestemning
Det er fredag aften, og den serveres bedst med en Gin & Tonic i godt selskab på EWII Park. Inviter derfor dine gæster med til bold, hvor vi lader Zederkof / JDE loungen danne rammerne for en sjov og anderledes fodboldoplevelse, der starter med hyggesnak og udvikler sig til en fest på grønsværen!

Det bliver uden tvivl en kamp med masser af aktiviteter og allerede nu er der mange tilmeldte til kampen. Vi forventer, at der kommer enormt tryk på, hvorfor vi opfordrer at I tilmelder jer i god tid uanset om det er alm. VIP eller Audi Lounge.

Fuldt booket på alle spiseplads


Skrevet af Michael N. Rasmussen