Log ind

Kampprogrammet OB-Hobro er klar!

Alka Superliga |24. november 2017 |

Søndag den 26. november kl. 14.00 lægger Hobro vejen forbi EWII Park, og der er lagt i ovnen til en spændende kamp, hvor en sejr vil varme her i efterårskulden.

Det er ingen hemmelighed, at oprykkerne Hobro er kommet godt fra start, så det bliver ikke en let opgave at vinde de 3 point, men med opbakning fra tribunen, så kan vi sammen tage sejren!

Udover et spændende fodboldopgør, så samler vi til denne kamp også penge ind til Danske Hospitalsklovne på H.C. Andersen Børnehospital OUH.

I et samarbejde med vores kaffeleverandør JDE Professional bliver der doneret 10 kr. for hver kop kaffe, der købes på stadion og som tak giver Danske Hospitalsklovne en rød klovnenæse. Vi håber, at rigtig mange vil nyde en kop kaffe og støtte op om det gode formål.

Derudover er det også dagen, hvor vi kan byde 3F velkommen, og vi indvier 3F Tribunen inden kampen kl. 13.30, så kig forbi, der bliver masser af feststemning på familietribunen. 

Vi glæder os til en en smuk – men kold – søndag eftermiddag, hvor tre point og god kaffe giver varmen på lægterne. Herunder kan du læse programmet for søndagens kamp.


Skrevet af Michael N. Rasmussen

EmediateAd