Log ind

Kent & Jóan i ugens podcast

Alka Superliga |24. november 2017 |
Logo til OBs Podcast februar 2017

Det nyeste afsnit af OB's podcast er ude nu og fremover vil hvert afsnit udkomme om fredagen med endnu mere fokus på Stribernes kommende kampe i Alka Superligaen.

I denne uge er Kent Nielsen tilbage med sin analyse af søndagens kamp hjemme mod Hobro. Her kommer cheftræneren bl.a. ind hvordan kampen bliver anderledes, end sidste rundes opgør mod AC Horsens, som Nielsen heller ikke var helt tilfreds med. 

Derudover har vi i dette afsnit en udvidet omgang A til Å, hvor den stribede færing, Jóan Símun Edmundsson kommer vidt omkring. Hør bl.a. om hans forhold til sit hjemland, om stoltheden over at repræsentere sit land og om hans oplevelser med fodbolden på både landsholdet og i England. 

Alt det og meget mere i denne uges afsnit.

Du kan lytte til podcasten via dette link.

Samtidig er det også muligt at finde podcasten under 'OB Podcast' i iTunes, hvor vi også meget gerne tager imod anmeldelser og feedback fra fans.

Husk også, at det er på søndag klokken 14.00 på EWII Park, at OB tager imod Hobro IK. For hver solgt kop kaffe eller kakao donerer vi i samarbejde med vores kaffeleverandør, JDE Professional, 10 kroner til Danske Hospitalsklovne.  


Skrevet af Kim Gavnbo

EmediateAd