Log ind

KEP om Superliga-pause: Vi har haft en god uge

Alka Superliga |9. oktober 2017 |
(Foto: OB / Morten Wamsler)

Sidst OB var i ilden var i kampen mod Hobro på den sidste dag i september. Nu skriver vi oktober, og det betyder, at det er ved at være tid til en af de mest ventede hjemmekampe i kalenderen mod de forsvarende mestre fra FC København. Derudover har der også været pause i Alka Superligaen pga. landskampe og det betyder også, at OB kun har spillet en uofficiel reserveholdskamp mod Randers i perioden mellem Hobro og FCK-kampen.

Anfører, Kenneth Emil Petersen, er ærgerlig over, at holdet ikke havde mulighed for at revanchere resultatet fra Hobro, men beretter om, at fokus nu er rettet på kampen mod københavnerne.

- Vi har haft en god uge og nu begynder vi at indstille mindsettet på den kommende kamp mod FCK. Efter vores præstation mod Hobro ville vi gerne have, at der kom en kamp hurtigt igen så man kunne komme tilbage på sporet, men det er noget, som man ikke kan lave om på.

Omvendt sætter KEP også pris på, at der nogle gange er muligheder for at koble af i et mere og mere tætpakket kampprogram.

- Vi har haft en friweekend, hvor vi kunne komme lidt væk og være sammen med venner og familie. Jeg kan godt lide at trække stikket en gang i mellem og tænke på andet end fodbold. Nu er vi jo ikke vanvittigt belastede, men jeg tror, at det er sundt, når man en gang i mellem lige træder lidt væk for det pres, der er med den nye struktur.

OB skulle oprindeligt have spillet træningskamp mod tyske St. Pauli, men pga. massiv regn, hvor kampen skulle spilles blev den som bekendt ikke til noget.

- Desværre var den aflyst, men vi havde i stedet en rigtig god træning her i Ådalen og samtidig en rigtig, rigtig hård træning. Jeg vil vove at påstå, at det var værre, end hvis vi var taget til Hamborg for at spille, så jeg tror ikke, at vi på den måde er gået glip af så meget rent fysisk.

Den kommende kamp mod FCK har været omgivet af en masse polemik pga. at hovedstadsholdet ikke må have tilskuere med til kampen, hvilket har kreeret en masse problemstillinger uden for banen.

- Vi kan jo hverken gøre fra eller til. Og jeg er også i den gruppe, der mener, at det er mærkeligt, at vi skal straffes for noget, som nogle få mennesker har gjort. Vi vil jo altid gerne spille fodboldkampe på fyldte stadions og det plejer FCK-fans at bidrage til. Jeg havde håbet på en anden løsning, men det er, som det er og det må vi forholde os til.

Og når det handler om det, der skal foregå indenfor kridtstregerne ser anføreren københavnerne som et hold, der er ved at leve op til deres favoritværdighed, når det kommer til at vinde Alka Superligaen.

- Det er landets største klub, og det er altid en udfordring at møde nogle af landets bedste spillere. Vi må efterhånden sige, at de er kommet tilbage på sporet og ligner mere og mere en favorit til at vinde mesterskabet.  

Næste kapitel i historien om OB og FCK skrives på søndag, hvor der er kick-off kl. 18.00 på EWII Park. 


Skrevet af Kim Gavnbo

EmediateAd