Log ind

Klasseforskel da OB slog Vejle 8-1

Nyt fra Reserveholdet |16. oktober 2017 |

Reserveholdstræningskamp
Mandag 16. oktober kl. 12:00, VB Parken
Vejle Boldklub – OB 1-8 (0-3)
6. min. 0-1 Casper Nielsen
16. min. 0-2 Joao Pereira
33. min. 0-3 Rasmus Festersen
48. min. 1-3 (selvmål)
63. min. 1-4 Rasmus Festersen
65. min. 1-5 Kristian Weber
71. min. 1-6 Mathias Thrane
75. min. 1-7 Mathias Jørgensen
80. min. 1-8 Rasmus Festersen

OB’s holdopstilling:
Thomas Mikkelsen – Nicolai Skøtt, Anton Pedersen (79. min. Lucas Møller Jensen), Jeppe Tverskov (71. min. Christian Vestergaard), Joao Pereira – Casper Nielsen (55. min. Kristian Weber), Nana Welbeck (60. min. Mads Frøkjær), Mathias Thrane, Julius Eskesen – Rasmus Festersen, Jóan Símun Edmundsson (67. min. Mathias Jørgensen)

Kampens forløb:
Reserverne fra OB og Vejle spillede mandag middag træningskamp på Vejles træningsanlæg i VB Parken. Vejle havde godt med spillere fra 1. divisionsholdet i startopstillingen, mens OB i startopstillingen havde ni Alka Superligaspillere samt Nicolai Skøtt og Anton Pedersen fra U19-holdet.

Derfor måtte OB nok påtage sig favoritværdigheden, og allerede efter 6 minutter viste de, hvorfor. Nana Welbeck lavede et perfekt skift fra højre side af banen. Med en diagonal aflevering fandt han en fremadstormende Casper Nielsen, der tog bolden ned med brystet i fuldt løb. Han fortsatte ind i feltet, hvorefter han sikkert sparkede den ind til 1-0. Bare fem minutter senere var det tæt på at blive 2-0, da Rasmus Festersen headede et hjørnespark fra Edmundsson på overliggeren.

Vejle var altså advaret om, at OB var kommet for at lave mål, og kort efter forsøger på overliggeren, så blev det 2-0 til OB. Denne gang var det efter et flot samarbejde fra OB’s to tidligere Vejle-spillere, Joao Pereira og Jóan Símun Edmundsson. Edmundsson løb på tværs af banen med bolden og satte et par mand af, inden han med en flot stikning fandt Joao Pereira, der kom sprintende fra sin back. Pereira var sikkerheden selv, og sparkede læderet i nettet til 2-0.

OB fortsatte dominansen, og Vejle-spillerne havde svært ved først og fremmest at fastholde bolden, og naturligt nok endnu sværere ved at skabe chancer i kampen. Efter lidt over en halv times spil kom OB endnu en gang på tavlen. Rasmus Festersen havde fået indstillet sigtekornet fra sin pande, og et indlæg fra Pereira blev flot headet ind bag Hagelskjær i Vejle-målet.

Fem minutter inden pausen var Vejle lige ved at få reduceret på en af deres få afslutninger i første halvleg. En fejlaflevering fra OB på den centrale midtbane gav Vejle en stor chance, men Thomas Mikkelsen kom flot ud af sit mål og reddede afslutningen.

Det var første gang Vejle viste tænder, men fra anden halvlegs start fik de den start, da havde brug for, hvis de skulle have forhåbninger om at komme tilbage i kampen. De kommer igennem på højresiden, og får afsluttet fladt ved nærmeste stolpe. Thomas Mikkelsen laver igen en flot redning, men returen giver noget klumpspil, og i sidste ende rammer bolden Nana Welbeck og triller ind over stregen. Kort efter havde hjemmeholdet igen et fornuftigt forsøg, men Mikkel var på plads og parerede sikkert afslutningen.

Herefter skruede OB igen op for tempoet, og så var der klasseforskel. Julius Eskesen sendte Mads Frøkjær afsted med en dybdeaflevering. På kanten af feltet lagde han bolden tilbage til Ras mus Festersen med hælen, og han huggede den ind til 4-1. To minutter senere blev det også 5-1, da Kristian Weber på en helt fantastisk afslutning sparkede den op i målhjørnet via overliggeren.

Med tyve minutter igen lavede Julius Eskesen et godt sideskift til Rasmus Festersen, der tog bolden med ind i banen. Herefter lavede han et fladt indlæg til Mathias Thrane, det scorede til 6-1. OB fjernede på inden måder foden fra speederen, fem minutter senere blev det 7-1, da Mathias Jørgensen sparkede bolden ind i et tomt net efter oplæg fra Festersen, der uselvisk spillede ham fri, selvom han selv havde muligheden for at lave sit tredje mål i kampen.

Der gik dog ikke længe, inden han fik en ny mulighed for at lave sit tredje mål. Mads Frøkjær lavede et fladt indlæg, som Fester kom først på, og så stod det 8-1 til OB med ti minutter tilbage.

I de sidste ti minutter var der flere store muligheder til striberne, og det kunne nemt være blevet to-cifret, men flere mål kom der ikke i opgøret, og så kunne OB-spillerne kører retur mod Fyn med en 8-1 sejr ombord i bussen.

Kommentar fra John Bredal:
Overordnet set spiller vi en fin kamp, og 8-1 lyder af meget, og det tjener spillerne til ære, at vi spiller kampen færdig til ende. Vi får en dårlig start på anden halvleg, hvor vi sejler rundt i de første fem til ti minutter. De scorer en enkelt gang, og med lidt held kunne de komme med i kampen. Derefter spiller vi så en god halvleg, vi kører på, og vi forsøger at vinde så stort som muligt, når vi nu fik chancen.

Selvom vi scorer otte mål, så scorer man selvfølgelig ikke på alle afslutninger, og vi brænder store chancer både i første og anden halvleg. Vejle stiller med et fint hold, så det er flot at vinde 8-1 i en generelt fin kamp fra vores side. Når det er sagt, så har vi før vundet 3-0 i en kamp, hvor vi har været mere tilfredse med vores spil, end vi er i dag efter 8-1.

Næste kamp:
30. oktober kl. 16:00 OB - SønderjyskE


Skrevet af Benjamin Jakobsen

EmediateAd