Sammen for klubben.
    
For byen. For altid

Køb en OB-Klovnepakke og støt Danske Hospitalsklovne

Sponsorinformation |7. november 2017 |

Alka Superliga støtter hvert år op om et CSR-projekt, som Superliga klubberne selv vælger. I OB har vi i år valgt at støtte op om Danske Hospitalsklovne på H.C. Andersen Børnehospital OUH.

En række initiativer og tiltag skal hjælpe med til, at vi får skabt opmærksomhed omkring projektet samt indsamlet så mange penge så muligt.

Til Alka Superliga kampen søndag den 26. november, hvor OB møder Hobro IK afvikles en event til fordel for projektet. 
Til kampen bliver der i samarbejde med JDE Professional for hver solgt kop kaffe doneret 10 kr. til Danske Hospitalsklovne på H.C. Andersen Børnehospital OUH.

Støt med bare kr. 2.000,- og få eksponering, billetter mv.
Vi håber også, at vores samarbejdspartnere i Odense Sport & Event vil være med til at støtte op om indsamlingen og give et bidrag, til gengæld kvitterer vi med en OB-Klovnepakke med bl.a.:

Eksponering på storskærmen, LED-bande og i vores kampprogram, hvor budskabet er, at I støtter op om Danske Hospitalsklovne på H.C. Andersen Børnehospital OUH. Derudover får I billetter til OB - Hobro IK kampen, som I kan bruge til medarbejdere, kunder etc.

Se hele OB-Klovnepakkens indhold her!


Indbetal nemt via Mobilepay eller bankoverførsel
Donationen sendes til OB, som efter eventen sørger for at sende det samlede beløb til Danske Hospitalsklovne på H.C. Andersen Børnehospital OUH.

Mobilepay: Indbetal kr. 2.000,- eller gerne mere på tlf. 2131 8555(Danbillet) og skriv firmanavn i "besked".

Bankoverførsel: Indbetal kr. 2.000,- eller gerne mere på reg. nr. 8117 kontonr. 0004260370 og skriv firmanavn i tekstfeltet.

For at komme med på eksponeringen er sidste frist for donationer onsdag den 23. november.

Donationen er fradragsberettiget
Når du donerer penge til Danske Hospitalsklovne på H.C. Andersen Børnehospital OUH gennem OS&E, så sørger vi for at sende de nødvendige oplysninger til SKAT, så I får skattefradraget.

OBS! Der kan ikke benyttes Oplevelsespulje.

Er der spørgsmål til ovenstående, så kontakt Susie Bebe Nielsen på tlf. 6556 0240 eller skriv en mail til vip@ose.dk.


Skrevet af Susie Bebe Nielsen