Log ind

Kom så, Odense (i god tid)!

Nyt fra OB |12. oktober 2017 |

På søndag kl. 18.00 kommer mestrene fra FCK på besøg i Odense. Det bliver en stor fodboldaften på EWII Park, hvor vi satser på at gentage den fantastiske stemning mod Brøndby i september - helt fra portene åbner kl. 16.30 og frem til kickoff.

Selve kampen bliver afviklet under lidt usædvanlige forhold.

FCK er af DBU blevet pålagt, at de skal spille uden udebanefans i deres næste to kampe (heraf den ene mod os på søndag).

Det betyder, at vi kan gøre hele stadion til én, kæmpe blå og hvid fodboldfest – og vi bliver mange Striber på søndag! - men kan også medføre en lidt længere procedure ved indgangskontrollen på EWII, da vi bliver nødt til at kontrollere alle gæster lidt grundigere, sådan at vi kan afvise eventuelle FCK-fans.

Af den grund opfordrer vi kraftigt til, at du kommer i ekstra god tid til kampen, uanset om du har sæsonkort, har købt din billet i forsalg eller skal en tur forbi billetvognene ved indgangen.

Vi glæder os meget til at kampen mod FCK, hvor vi har alle muligheder for at vise byde mestrene op til dans og sammen lave en magisk aften på EWII Park. Husk at du stadig kan nå at sikre dig billet til kampen.

Kom så, Odense!

Sammen for klubben. For byen. For altid.


Skrevet af Andreas Bøttger

EmediateAd