Log ind

Kontrakter til to talenter

Akademi |14. april 2016 |
Foto: Morten Wamsler / OB Foto: Morten Wamsler / OB

OB har skrevet kontrakt med de to talentfulde spillere Peter Lind Clement og Julius Eskesen. De er begge en del af OB’s U17 Ligatrup, og mens det er Peter Clements første kontrakt, så er der for Julius Eskesen tale om en forlængelse.

- Både Julius og Peter er rigtig spændende fynske talenter, som vi glæder os til at følge i den kommende tid også. De har begge været inde omkring de danske ungdomslandshold i større eller mindre grad, og de er spillere, der har den helt rigtige indstilling, og som typemæssigt passer godt ind i den måde, vi griber tingene an på, siger OB’s talentchef Tonny Hermansen.

Spillernes træner på U17-holdet, Anders Skjoldemose, siger:

- Julius Eskesen er en meget arbejdsom og boldfast spiller, der er dygtig i de små områder. Han er god til at sætte sig selv i scene og finde de mellemrum, der gør ondt på modstanderne. Peter Clement er rigtig hurtig, og er god til at arbejde dybt på modstanderens bagkæde. Han har et godt balancepunkt og et godt flow med bolden, og selvom han allerede nu er både driblestærk og målfarlig, så er det også noget af det, vi kommer til at arbejde rigtig hårdt med i den kommende tid, så han ender ud som en super dygtig offensivspiller, siger Anders Skjoldemose.

Julius Eskesen er årgang 99, og han underskrev allerede for to år siden sin første kontrakt med OB.

- Det giver altid lidt større forventninger og forpligtelser at skrive under på en kontrakt, men samtidig er det et fedt miljø at være i, hvor man hele tiden skal fokusere på at blive bedre. Jeg er skadet for tiden, så selve kontrakten har jeg ikke haft så meget fokus på, for det handler bare om at komme over skaden og derefter arbejde hårdt henimod at blive en del af ligatruppen på sigt, siger Julius Eskesen.

For Peter Clement, der er årgang 2000, er der tale om den første kontrakt.

- Det er stort at skrive kontrakt, og jeg er stolt over det og glad for det. Det er et stort skridt på vejen mod at tage de næste skridt, og det betyder at der er et større ansvar på mig i forhold til at gå forrest til både træning og kamp og hele tiden arbejde rigtig hårdt, siger Peter Clement.

OB’s U17 Ligahold spiller lørdag 16,15 på Odense Atletikstadion mod Brøndby IF. 


Skrevet af Morten Wamsler

EmediateAd