Log ind

Krisztián Vadócz præsenteret i OB

Nyt fra OB |6. september 2012 |
(Foto: Andreas Bøttger)

OB har torsdag forstærket truppen med Krisztián Vadócz. Den 27-årige midtbanespiller fra Ungarn kommer til OB på en fri transfer, og han har underskrevet en to-årig kontrakt, der holder ham i OB frem til 30.06.2014.

Krisztián Vadócz indledte sin karriere i Honved Budapest i Ungarn. En stor del af karrieren har han optrådt for spanske Osasuna, hvor han fra 2008 til 2011 spillede 71 førsteholdskampe og scorede ni mål. Inden da var han på kontrakt i franske Auxerre og hollandske NEC Nijmegen, og netop Nijmegen var også seneste destination for Vadócz, der i seneste sæson spillede 29 kampe for det hollandske Eresdivisie-hold.

Undervejs er det også blevet til 40 A-landskampe for Ungarn, og det er således en rutineret spiller i sin bedste alder, der nu trækker OB’s stribede trøje over hovedet.

- Krisztián Vadócz er en meget spændende spiller, der både er fysisk stærk, hårdt arbejdende og teknisk rigtig dygtig. Han er pasningsstærk og passer med sin erfaring fra Spanien og Holland perfekt ind i den måde, vi gerne vil spille fodbold på. Vi får tilbudt en del transferfri spillere, nu hvor transfervinduet er lukket, men Krisztián er en spiller, vi har fulgt i længere tid, og som hidtil har været udenfor vores rækkevidde, men med den seneste uges begivenheder i transfervinduet, har vi kunnet nærme os hinanden. Det er vi meget tilfredse med, for vi tror på, at han bliver en rigtig spændende profil i Superligaen, siger OB’s sportsdirektør Poul Hansen.

Krisztián Vadócz er med, når OB møder FC Fyn i en venskabskamp torsdag aften, og han kommer i OB til at spille med trøje nummer 21.

Fakta
Navn: Krisztián Vadócz
Trøjenr.: 21
Position: Midtbane
Fødselsdato: 30.05.1985
Nationalitet: Ungarsk
Højde: 188 cm.
Landskampe: 40 A-landskampe
Tidl. klubber: Honved Budapest, Auxerre, Motherwell, NEC Nijmegen, Osasuna, NEC Nijmegen.


Skrevet af Morten Wamsler

EmediateAd