Log ind

Kryger skfiter til Horsens

Nyt fra OB |13. januar 2016 |

Lasse Kryger skifter fra OB til AC Horsens. Skiftet sker med øjeblikkelig virkning, og den rutinerede allrounder vender således tilbage til den klub, hvor han har haft sine bedste år som fodboldspiller.

Det er blevet til en god portion OB-kampe for Lasse Kryger, siden han skiftede til Ådalen i sommeren 2014. De fleste kampe har dog været som indskifter, hvor han uden betænkning altid har været klar til at yde sit bedste, der hvor træneren har ønsket at bruge ham. For at øge chancen for mere fast spilletid, skifter Lasse Kryger nu til AC Horsens, hvor han tiltræder med det samme.

- Lasse har været en rigtig god mand for OB. Han har været vores ældste spiller og én af de mest rutinerede, og selvom han ikke så ofte har været med i startopstillingen, har han altid været klar til at yde en stor indsats i holdets tjeneste, hvad enten det har været som back, kantspiller, angriber eller midtstopper. Vi ønsker ham al mulig held og lykke i Horsens, og vi skylder ham en stor tak for hans indsats i OB, siger OB’s sportsdirektør Jesper Hansen.

Hovedpersonen selv glæder sig til skiftet, men også over de oplevelser, han har fået i OB.

- For mig har det først og fremmest handlet om, at jeg skal ud og spille fodbold igen. Jeg har ikke spillet så meget i OB, så selvom jeg har været glad for at være her og for at lære alle menneskerne på og omkring holdet at kende, så har jeg kunnet mærke på mig selv, at jeg har brug for mere fast spilletid. Da Horsens meldte sig på banen, så lå det lige til højrebenet, at jeg skulle vende tilbage til den klub, hvor jeg har haft mine bedste år. Jeg vender tilbage med en masse gode oplevelser, og det har været fedt at spille på TREFOR Park foran et meget dedikeret hjemmepublikum, så jeg er glad for min tid i OB, men ser også frem til at få mere spilletid fremover i Horsens, siger Lasse Kryger, der har skrevet under på en kontrakt på halvandet år i Horsens.

Lasse Kryger er noteret for 32 kampe og tre scoringer for OB.

 

 


Skrevet af Morten Wamsler

EmediateAd