Log ind

Målmager med ambitioner

Nyt fra truppen |31. januar 2007 |
Srdjan Radonjic med sin nye OB-trøje. (Foto: Jess Strange Petersen)
Srdjan Radonjic er navnet på OB’s nye angriber. Den 25-årige montenegriner er kommet til OB for at score mål og få succes. Han betegnes som en ægte målscorertype; en beskrivelse, han selv er ganske enig i.

- Jeg er en klassisk angriber, der scorer mål. Det har jeg været i de tidligere klubber, jeg har spillet i, og det forventer jeg at fortsætte med at være her i OB, siger Radonjic.

Han har store ambitioner og håber på succes med OB. Først skal han dog falde til i klubben, siger han.

- Først og fremmest skal jeg tilpasse mig klubben, holdet og spillestilen. Jeg følger klubbens ambitioner, men jeg håber på, at vinde et mesterskab med klubben og opnå gode resultater i Europa. Jeg håber, at jeg med mine mål kan tilføre OB det, der skal til for at nå helt til tops, lyder det fra angriberen, der i 05/06-sæsonen blev topscorer i den serbiske liga med 20 mål for Partizan Beograd.

Han har ikke det store kendskab til OB, men har dog fulgt holdet i efterårets succesfulde UEFA Cup-kampe.

- Jeg kender ikke så meget til OB eller klubbens spillere, men jeg har set dem spille to gange i UEFA Cuppen; mod Hertha Berlin og Heerenveen. I disse kampe så jeg et godt hold, der er meget velorganiseret. Det er det, der har tiltrukket mig ved klubben, fortæller Radonjic.

Efter den succesfulde 05/06-sæson blev Srdjan Radonjic sat udenfor holdet i Partizan Beograd efter uoverensstemmelser med træneren. Radonjic forstår ikke selv forløbet og har lagt den sidste periode i Beograd bag sig.

- Jeg er den første til at være uforstående overfor, at jeg ikke var på holdet. Jeg prøver at glemme den tid så hurtigt som muligt og så komme i gang igen og gøre mit bedste for min nye klub, slutter OB’s nye målmager, Srdjan Radonjic.

Radonjic får nummer 24 i OB og kan få debut den 18. februar, når OB spiller i Royal League mod Helsingborgs IF.

Skrevet af Martin Davidsen

EmediateAd