Log ind

Mads Timm og OB ophæver samarbejdet

Nyt fra OB |15. august 2008 |
Mads Timm og OB er blevet enige om at ophæve spillerens kontrakt med klubben pr. dags dato.

Mads Timm var i efteråret 2007 og foråret 2008 gennem et længere skadesforløb, og det gjorde sidste sæson til en vanskelig tid. Efterfølgende har det været svært for offensivspilleren at finde overskud til igen at træne for fuld kraft. Derfor bevilgede OB spilleren ekstra ferie og fridage.

Det har desværre ikke hjulpet tilstrækkeligt til, at Mads Timm atter føler sig klar til at tage kampen op om pladserne i OB’s ligatrup. Det har endvidere betydet, at Mads Timm ikke haft glæde af at komme i OB, og med et år tilbage af sin kontrakt havde han svært ved at se sig som en del af OB i fremtiden.

Derfor har Mads Timm og OB vurderet det hensigtsmæssigt, at Mads Timm får mulighed for at få karrieren på skinner igen, ved at hans kontrakt bliver ophævet. På den måde kan Mads Timm finde sig en anden klub, hvor han kan få en ny og frisk tilgang til sin fremtidige karriere.

Direktør Kim Brink beklager udviklingen, men ønsker Mads Timm alt godt i fremtiden:

- Det er selvfølgelig trist at tage afsked med Mads. Han har spillet på vores ungdomshold, og vi var glade, da han kom hjem fra Manchester. Men desværre har vi ikke været i stand til at få samarbejdet til at fungere som ønsket, og i sådan en situation er det sommetider bedst for parterne at skilles. Det har vist sig at være den bedste løsning i dette tilfælde, og derfor har vi i dag aftalt at ophæve Mads Timms kontrakt, så han får mulighed for at fortsætte sin karriere andetsteds. Jeg vil sige Mads tak for indsatsen og ønske ham held og lykke med sin fremtidige karriere.

Mads Timm er ked af at hans karriere i OB ikke udviklede sig, som han havde håbet, men han ser frem til nye udfordringer i sin karriere:

- Jeg har været glad for at være i OB, og OB har på mange måder behandlet mig godt. Derfor er jeg drøn ked af at skulle slutte i OB, men jeg er nødt til at tage konsekvensen af, at vi ikke passer sammen. For at jeg skal fungere optimalt er fællesskab en nødvendighed. Fællesskab er for mig fællesskab på banen, gensidigheden og det gode humør. Det er for mig muligheden for at spille med den lyst som er nødvendig. Det er også min krops mulighed for at kunne fungere med det, der kræves i fodbold på det plan, hvor jeg gerne vil spille og kan spille, når forholdene er optimale for mig. Både OB og jeg har været villige til at udforske alle muligheder for, at jeg kunne fortsætte karrieren i klubben. Det er ikke lykkedes os at finde en løsning, og jeg er derfor indstillet på at fortsætte min karriere et andet sted.

Mads Timm er noteret for 56 kampe og 8 scoringer for OB.

Skrevet af Morten Wamsler

EmediateAd