Sammen for klubben.
    
For byen. For altid

Mange i hus hos Skjøde

NETOB |16. november 2017 |

Over 80 NETOB'er mødte op til netværksmøde hos H. Skjøde Knudsen og Odense Bygningsservice i tirsdags og derfor var det også lidt trængt med pladsen under morgenmaden. Men i et netværk, hvor alt kan lade sig gøre, så løser den slags ting sig. Stole blev hentet frem og så var der plads til alle mand – og dejligt var det at se så mange!

Efter morgenmaden var det tid til indlæg. Efter en kort præsentation af H. Skjøde Knudsen af Direktør Allan Nielsen, fortalt Lars Erik Nielsen Direktør i Odense Bygningsservice om denne del af deres forretning.
Et af deres mange byggeprojekter blev præsenteret – Odense Friplejehjem – som skal ligge, som nabo til Skjøde og Odense Bygningsservice.

Dagens deltagere skulle selvfølgelig også på rundvisning i det nye flotte domicil, som er kendetegnet ved Skjødes nordiske byggestil.

Derudover var alle et smut ude at se byggepladsen, hvor Odense Friplejehjem snart skyder op, der dog pt. kun er grus og gravmaskiner.

Gasa bliver til Gartnerbyen
Dagens højdepunkt var Direktør Allan Nielsens præsentationen af det spændende projekt "Gartnerbyen" – Den nye grønne bydel i Odense, som i løbet af de næste 5 - 10 år skyder frem på den nuværende GASA-grund.
Masser af boliger til både unge, familier og ældre kommer til at se dagens lys og det bliver der behov for, når prognoserne siger, at flere og flere flytter til. Udover de mange boliger så bliver der også bygget butikstorv og dagligvarebutikker, så området vil komme til at være en lille by i byen. Det bliver interessant at følge den videre proces.

Tak for et spændende indblik i virksomheden og fremtidens byggerier. Mon ikke at vi på et tidspunkt i fremtiden vender tilbage og ser Gartnerbyen...


Skrevet af Susie Bebe Nielsen