Log ind

Marginalerne manglede for OB's U19-drenge

Nyt fra U19 |12. august 2017 |
(Foto: Benjamin Jakobsen/ob.dk)

Heemskerk Cup U19
Lørdag 12. august, 2017 kl. 17:00
OB U19 – Club Brügge 1-1 (0-1)

12. min. 0-1
47. min. 1-1 Mathias Jørgensen

OB’s startopstilling:
Oliver Christensen – Alexander Molberg, Jacob Mikkelsen, Anton Pedersen, Mathias Bonde – Julius Fechtenburg, Mads Frøkjær, Jonathan Harboe, Anders Klynge – Mathias Jørgensen, Peter Clement

Kampens forløb:
En amatøragtig turneringsledelse gjorde det svært for OB-træner Kim Engstrøm forud for kampen mod Club Brügge. Protesten der blev indgivet efter kampen mod Odin var endnu ikke blevet færdigbehandlet inden første fløjt, så OB vidste ikke, hvad der skulle til for at gå videre fra gruppespillet inden kampen mod belgierne.

Derfor blev der naturligvis gået benhårdt efter de tre point fra stribernes side, og efter ti minutters spil var det også lige ved, at OB kom foran. Desværre prellede Julius Fechtenburgs afslutning desværre af på stolpen. Få minutter efter så det endnu sværere ud for OB, da Club Brügge sparkede sig foran med 1-0 på et flot skud fra distancen.

OB knoklede på i en flot spillet kamp mellem de to bedst spillende fodboldhold i puljen, og der var chancer nok til at det kunne være blevet 1-1 inden pausen. Det blev det desværre ikke, og belgierne kunne gå til pause foran med 1-0.

OB pressede på for udligningen, og tre minutter før slutfløjtet kom udligningen fuldt fortjent, da Lucas Møller Jensen spillede bolden ind i fødderne på Mathias Jørgensen, der satte kuglen i kassen til 1-1.

På det tidspunkt havde turneringsledelsen endnu ikke drukket kaffen færdig og fået truffet en beslutning på protesten, så OB vidste på daværende tidspunkt ikke, om en uafgjort var nok for at avancere til søndagens semifinale. Derfor blev der satset, men forgæves – og så sluttede det med 1-1 mellem OB og Club Brügge.

Efter slutfløjtet kom afgørelsen så fra turneringsledelsen, der på mærkværdig vis havde besluttet at se igennem fingre med, at hjemmeholdet fra Odin ’59 havde brugt for mange udskiftninger i kampen med OB, samtidig med at den selvsamme spiller blev skiftet ud og senere ind i den samme kamp.

Derfor ender OB som nummer tre i puljen efter Odin ’59 og Club Brügge på færrest scorede mål.

Kommentar fra Kim Engstrøm:
Vi er rigtig skuffede over, at det allerede slutter her i gruppespillet, fordi vi havde klart ambitioner om mere. Selvom jeg er voldsomt overrasket og skuffet over behandlingen og resultatet af vores protest indgivet til turneringsledelsen, så skal vi ikke stå og pive over den.

Vi skal selv afgøre det på banen, og om Odin ’59 bruger ulovlige spillere eller ikke mod os, så samler vi kun fire point i de tre gruppekampe. I kampen mod Odin har vi rigtig mange afslutninger, men vi formår ikke at score. Til gengæld vil jeg glæde mig over vores spil, der i alle tre kampe så godt ud, og vi formår også at komme frem til mange chancer, men i dag manglede vi både den sidste skarphed og marginalerne.

Puljestilling:

Hold Mål Pts
1. Odin '59 7-3 9
2. Club Brügge 5-3 4
3. OB 4-2 4
4. Tennis Borussia Berlin 2-10 0

Skrevet af Benjamin Jakobsen

EmediateAd