Log ind

Mikkel Desler skriver lang kontrakt med OB

Nyt fra OB |20. februar 2014 |
(Foto: Erik Kempf)

19-årige Mikkel Desler bliver fuldtidsprofessionel til sommer, når han begynder på en 3-årig kontakt, der sikrer, at midtbanetalentet er stribet frem til 30. juni 2017.

- Jeg har det godt lige nu. Der har været en masse tanker om fremtiden i det sidste halve år, men nu er der faldet ro på tingene, siger Mikkel Desler, der ser frem til at blive en fast del af OB-truppen.

- Den store udfordring bliver at bide sig rigtig fast på holdet. Selvfølgelig kan jeg ikke forvente, at det sker fra første dag, men det er op til mig selv at vise træneren, at jeg er god nok.

Mikkel Desler er en løbestærk spiller med en stærk vilje på banen. Samtidigt er han et produkt af OB’s talentudvikling, så det er en tilfreds sportsdirektør, der byder Mikkel Desler velkommen i Superligatruppen.

- Vi har mange dygtige spillere i talentafdelingen, og Mikkel Desler er en af dem. Han er en meget alsidig type, der kan dække mange positioner. Nu får han muligheden for at blive Superligaspiller i OB, og vi tror på, at han har, hvad der skal til. Kontraktens længde fortæller også, at det er en spiller, som har vist potentialet. Nu skal han forløse det, siger Jesper Hansen.

Mikkel Desler kom til OB som lilleput fra Assens FC, der er en del af samarbejdet i Øens Hold.


Skrevet af Morten Skov

EmediateAd