Sammen for klubben.
For byen. For altid

Mød Troels Bech og Richard Møller Nielsen

OB 125 |6. november 2012 |
Richard Møller Nielsen i 1977

Den 13. november er det præcist 35 år siden, at OB officielt vandt det første danmarksmesterskab. Et mesterskab, der fik afgørende betydning for fynsk fodbold i årene, som fulgte.

Det markerer Historiens Hus og OB med et særarrangement med to markante trænerskikkelser, nemlig Richard Møller Nielsen og Troels Bech.

Manden bag mesterskabet i 1977 var om nogen Richard Møller Nielsen, som lagde grundstenen til nogle gyldne år for de stribede. Richard Møller Nielsen er den hidtil mest succesrige OB-træner med to danske mesterskaber og en pokaltitel på CV’et. Han er en forrygende fortæller, og har lovet at fortælle anekdoter fra et langt trænerliv og om mesterskabssæsonen i 1977.

Troels Bech er én af Danmark mest markante trænerskikkelser og så står han hver weekend i spidsen for nutidens OB-hold, som præges af talenter som Daniel Høegh, Emil Larsen og Rasmus Falk med en ny, boldbesiddende spillestil. Bech er også en underholdende fortæller, så der bør være garanti for en underholdende aften med de to trænere.

Du kan møde de to trænere i Historiens Hus, Klosterbakken 2, d. 13. november kl. 19.30.

Aftenen skydes i gang med en film fra 1977, som portrætterer OB i tiden omkring klubbens første mesterskab samme år. Det er et stærkt underholdende og en smule nostalgisk tilbageblik på en tid, hvor omgivelserne omkring fodbolden var meget anderledes, end de er i dag, hvor håret var længere og shortsene tilsvarende kortere.

Har du hang til OB og fodboldnostalgi og vil du opleve de to fantastiske fodboldtrænere på samme aften, er der altså al mulig grund til at kigge forbi Historiens Hus, Klosterbakken 2, den 13. november kl. 19.30.

Det koster kun 30 kroner at deltage i arrangementet og billetter kan fald købes i Historiens Hus eller bestilles på historienshus@odense.dk eller på tlf. nummer 6551 1030.


Skrevet af Morten Skov