Log ind

Møgkamp må ikke påvirke for meget

Alka Superliga |23. april 2017 |
OB vs. Randers FC (1-0) (Foto: Anja Ankerstjerne)

Tirsdag aften vandt OB med 1-0 hjemme mod Randers – endda selvom de stribede var en mand i undertal i 60 minutter. Søndag var det 11 mand mod 11 i 90 minutter, og så vandt Randers pludselig 4-0.

- Så mærkelig er fodbold nogle gange. De får scoret på nogle ideelle tidspunkter, og vi spiller langt fra vores bedste kamp. Så kan det nogle gange gå så galt, og det var lidt over hele linjen, at det ikke var godt i dag. Så vi skal hurtigst muligt videre herfra, for det er den første rigtigt dårlige kamp, vi har spillet siden vinterpausen, sagde Rasmus Jönsson efter kampen.

- Vi får nogle uheldige scoringer mod os, der betyder, at vi kommer skidt ind i kampen. Efterhånden som vi føler, at vi begynder at være nogenlunde med i kampen igen, så scorer de til 3-0, og så bliver det for alvor svært.

Kampen i Randers var en skidt forestilling fra OB, der kun meget små momenter viste den kvalitet, der ellers har kendetegnet foråret, hvor OB i gruppespillet har taget fire point på Horsens på fire kampe. Derfor er der allerede fredag aften mulighed for at lukke den sidste snak om nedrykning, for hvis OB kan besejre AC Horsens hjemme på EWII Park, så vil OB være sikker på at skulle spille Europa League-playoff i stedet for nedrykningsplayoff.

- Det er utroligt vigtigt frem mod kampen på fredag, at vi hurtigt kommer videre fra denne her kamp. Vi har spillet mange rigtig gode kampe, og derfor må vi ikke lade denne kamp betyde, at vi bliver i tvivl om, hvad vi kan. Så vi skal bruge det store billede til at minde os om, at vi har et højt niveau, og det hjælper fansene os til med den opbakning, vi fik igen i dag. De har været hårdt prøvet ligesom os, og det giver en ekstra dimension, når de bakker os op på den måde, selvom kampen gik som den gjorde i dag, slutter Rasmus Jönsson.


Skrevet af Morten Wamsler

EmediateAd