Log ind

Morten Skoubo til OB

Nyt fra OB |22. juni 2011 |

OB har i dag sikret sig tilgang af angriberen Morten Skoubo. Den 30-årige danske landsholdsspiller skifter til OB på en fri transfer, og han har underskrevet en tre-årig kontrakt, der udløber 30. juni 2014.

Morten Skoubo slog igennem som FC Midtjylland-spiller i sæsonen 2001/2002, og siden har han repræsenteret en række klubber i ind- og udland. Udlandskarrieren bragte ham i første omgang omkring tysk og engelsk fodbold, inden han vendte hjem til Danmark og fik stor succes i Brøndby. Siden har han stiftet bekendtskab med spansk fodbold i Real Sociedad og senest hollandsk fodbold, hvor han i de seneste sæsoner har haft sin mest succesrige tid i udlandet hos hollandske Roda.

- Morten Skoubo er en erfaren angriber af rigtig høj klasse. Både fysisk, teknisk og afslutningsmæssigt holder han et højt niveau, og de seneste sæsoner i Holland har han vist sig fra sin bedste side. Det betyder, at han aktuelt er dansk landsholdsspiller, og derfor er det naturligvis rigtig glædeligt for os, at det er lykkedes os at hente ham til OB. Han vil kunne bidrage med sin energi, sin skarphed og sin rutine, og det er alt sammen vigtige elementer for os, og vi er sikre på, at Morten Skoubo vil blive en vigtig del af truppen i forbindelse med vores kommende sæsoner i både Superligaen og europæisk fodbold, siger adm. direktør Thomas Christensen.

- Jeg er rigtig glad for at komme til en topklub i Danmark. OB har vist sig som førsteudfordrer til FCK i de seneste år, og det håber jeg, at vi kan gøre endnu mere ved i år. Deltagelsen i kvalifikationen til Champions League er med til at gøre det til en spændende sæson, vi går i møde, og det ser jeg frem til at være en del af.

Morten Skoubo møder sine nye holdkammerater allerede onsdag formiddag, og efter at have ordnet nogle personlige sager i Holland, vil han for alvor indlede træningen i sin nye klub, hvor han vil komme til at spille i trøje nummer 11.

FAKTA:
Navn: Morten Skoubo
Fødselsdato: 30.06.1980
Nationalitet: Dansk
Position: Angriber
Højde: 190 cm.
Vægt: 81 kg.
Antal landskampe: 5 A-landskampe, 8 U21-landskampe
Tidl. klubber: FC Midtjylland, Gladbach, West Bromwich, Brøndby, Real Sociedad, Utrecht, Roda.


Skrevet af Morten Wamsler

EmediateAd