Log ind

Nana Welbeck klar for OB

Nyt fra OB |3. august 2016 |
(Foto: OB / Morten Wamsler)

OB har købt den 21-årige ghaneser Nana Welbeck. Midtbanespilleren skifter fra slovenske NK Krka, og han tiltræder i OB på en to-årig kontrakt, der er gældende med øjeblikkelig virkning.

Nana Welbeck har fået sin fodboldopdragelse i Italien, hvor han flyttede til med sin familie som 10-årig. Her blev han spottet af Brescia, som han både har spillet Serie A og Serie B med, inden han i 2014 skiftede til slovenske NK Krka, der i sidste sæson spillede i den bedste række i Slovenien.

- Nana Welbeck er en rigtig spændende midtbanespiller med en god energi. Vi er glade for, at det er lykkedes for os at hente ham til OB, og samtidig med at vi ser ham som en stærk kandidat til startpladserne allerede nu, så ser vi også et spændende udviklingspotentiale i ham.  Vi er i forvejen godt besat på den centrale midtbane, men Nana adskiller sig fra de øvrige spillere på den position, så han giver os nogle ekstra strenge at spille på, siger OB’s sportsdirektør Jesper Hansen.

Cheftræner Kent Nielsen har haft mulighed for at se Nana Welbeck an under en uges træning og i to reserveholdskampe. Og her har ghaneseren overbevist.

- Han er en meget løbestærk midtbanespiller, som har hurtige fødder, hvilket er med til at gøre ham til en dygtig presspiller. Han er meget fremadrettet i sit spil, og han indgår fint i de hurtige kombinationer. Det er tydeligt, at han har fået en god fodboldopdragelse i Italien, og han er en spiller, jeg glæder mig rigtig meget til at have i truppen, siger Kent Nielsen.

Den 21-årige ghaneser, der også har permanent italiensk opholdstilladelse, glæder sig til en ny udfordring i den danske Alka Superliga.

- For mig er OB en stor og spændende klub, og efter at have været i Slovenien et par år, er dette en stor mulighed for mig for at vise, hvad jeg kan. Jeg kan rigtig godt lide at være her, og jeg kan godt lide den spillestil, træneren står for. Jeg glæder mig til at spille mere boldbesiddende og stadig udvikle mig på den front, og dermed også hjælpe klubben videre i den udvikling, den er inde i.

Nana Welbeck er spilleberettiget for OB så snart alle papirer er endeligt på plads. Han kommer i OB til at optræde med trøje nr. 22, og hvis alt går vel har han mulighed for debut, når OB tager imod Viborg FF lørdag på TREFOR Park.

Navn:  Mase Nana Addo Welbeck
Fødselsdato: 24.11.94
Nationalitet: Ghana
Position: Midtbane
Højde: 169 cm.
Tidl. Klubber: Brescia, NK Krka


Skrevet af Morten Wamsler

EmediateAd