Sammen for klubben.
    
For byen. For altid

NETOB 20. februar – På forkant med udkanten

NETOB |2. februar 2018 |

Så er vi igen klar med et nyt og interessant program for vores næste NETOB møde tirsdag d. 20. februar fra kl. 07.45 – 10.00.
Til dagens møde vil vi blive budt velkommen af dagens værter Fyens Stiftstidende. De vil bl.a. tale om den såkaldte "udkant" og om hvor vidt den er blevet in? En ting kan de hvert fald slå fast – Flere og flere børnefamilier flytter væk fra storbyerne København, Århus og Odense. Et nyt forbrugerstudie sætter fokus på det såkaldte "Udkants-Danmark" og giver en dybere beskrivelse af danskernes værdier, kultur og interessefællesskaber.

Analysechef Gitte Elkær fra Jysk Fynske Medier vil gennemgå resultaterne fra undersøgelsen og give eksempler på, hvordan de kan bruges i det daglige arbejde med markedsføring og salg.

Derudover vil Chefredaktør Poul Kjærgaard snakke om, hvorvidt en avis kan påtage sig rollen som konstruktiv medspiller i kampen for en bedre udvikling på Fyn.

Der venter os således et par inspirerende oplæg om relevante tilstande, analyser og problematikker, der alt sammen vil eller kan påvirke Fyn i fremtiden.

Der bliver også tid til netværk, så vi kan få skabt de gode dialoger med hinanden, som jo netop er derfor, at vi mødes.

Program for dagen:
Kl. 7.45 Tjek in og morgenmad
Kl. 8.05 Nyt fra Odense Sport & Event
Kl. 8.15 Velkommen fra dagens vært Fyens Stiftstidende - Kommerciel Chef, Christian Skipper
Kl. 8.30 Analysechef, Gitte Elkær om "Udkants/Forkants Danmark"
Kl. 9.00 Netværksaktivitet
Kl. 9.15 Pause
Kl. 9.30 Chefredaktør, Poul Kjærgaard om "Fremtidens Avis"
Kl. 10.00 Tak for i dag

Parkeringsmuligheder
Til jer der kommer i bil opfordrer vi til at parkere i Odenses Banegårdscenter, hvor der er masser af plads, og så kommer man samtidig nemt til Jysk Fynske Mediers hus på modsatte side af vejen.

Tilmelding
Tilmeldingen til "NETOB – værtskab/Fyens Stiftstidende " skal ske via NemTilmeld seneste torsdag den 15. februar kl. 10.00.

Vi glæder os til at se jer!


Skrevet af Susie Bebe Nielsen