Sammen for klubben.
    
For byen. For altid

NETOB besøger Odense Eventyr Golf 20. marts

NETOB |5. marts 2018 |

Så er det blevet tid til at mødes igen og denne gang har vi fuld fokus på netværk.
Tirsdag den 20. marts fra kl. 7.45 – 10.00 vil NETOB nemlig danne rammerne om en morgen, hvor spændende dialoger, snakke om stort og småt og godt netværk med de øvrige deltagere skal være omdrejningspunktet.

Odense Eventyr Golf inviterer indenfor til en lækker morgenmadsbuffet og med deres dejlige omgivelser skal det give et godt afsæt for at du kan starte tirsdagen på bedste vis.
Hvis du har ønsker til, hvem du kunne tænke dig at sidde til bords med, så modtager vi meget gerne disse, send en mail til Susie på sbn@ose.dk.

Netværksgolf på programmet
Efter en lækker morgenmad vil Odense Eventyr Golf præsentere jer for alle deres spændende tilbud, som faktisk er andet end blot golf, hvilket de selvfølgelig fortæller mere om.

Kl. 09.00 krydser vi fingre for, at vejrguderne er med os og at sne og kulde er erstattet med forår, fuglesang og sol, så vi kan bevæge os ud på Fyns smukkeste golfbaner til netværksgolf.
Udover muligheden for at prøve golfspillet, så afholder vi også en lille konkurrence i en golfdisciplin, hvor alle kan være med. Så husk at medbring jeres golf-skills.

Tilmelding
Tilmeldingen til "NETOB – værtskab/Odense Eventyr Golf " skal ske via NemTilmeld seneste torsdag den 15. marts kl. 10.00.

Vel mødt til netværkshygge i grønne omgivelser!


Skrevet af Susie Bebe Nielsen