Sammen for klubben.
    
For byen. For altid

NETOB med bag om Mace & Odense Datacenter

NETOB |30. januar 2018 |

Ikke alle havde lige nemt ved at finde vej til dagens NETOB møde, hvor Mace Technology Denmark var værter og havde inviteret netværket med bag om det store Facebook byggeri – Odense Datacenter i Tietgenbyen.
For at finde en administrationsbygning på en kæmpe byggeplads, hvor gps'en samtidig ikke er samarbejdsvillig, er ikke nemt. Men heldigvis fandt folk til sidst vej ind i hjertet af byggeriet – administrationen, hvor de store linjer sættes og styres fra.

Efter en overvældende morgenmadsbuffet gav Mace indlæg om deres højtprioriterede sikkerhedsprocedurer, som bl.a. indeholder, at man skal bakke ind, når man parkerer sin bil, og at man skal holde i gelænderet, når man færdes på trapper alt sammen for at undgå ulykker.
Efterfølgende fik deltagerne et indblik omkring ansættelse af personale til et så stort byggeprojekt. Hvor man bl.a. har et tæt samarbejde med kommunen for at få ledige personer i arbejde.
Alt i alt et par spændende indlæg, som gav et interessant indblik bag om arbejdet i Mace. Dagens netværksmøde blev afsluttet med en rundvisning og et kig udover byggepladsen. Desværre kunne vi ikke få direkte adgang til byggepladsen, da sikkerheden er 1. prioritet, men det blev alligevel til et unikt syn også på afstand.

Tak til Mace for værtskabet og til hele NETOB netværket; Vi ses den 20. februar hos Jysk Fynske Medier!

Om Mace Tecnology! De er en verdensomspændende ingeniør- og konsulentvirksomhed, med hovedsæde i Storbritannien og 4.500 ansatte i flere end 70 lande. I Danmark er Mace hovedentreprenør på Odense data center og står som sådan også for aftaler og koordinering med lokale byggevirksomheder.


Skrevet af Susie Bebe Nielsen