Sammen for klubben.
    
For byen. For altid

NETOB mødebooking 31. oktober

NETOB |5. oktober 2017 |

Tirsdag den 31. oktober afholder vi igen den populære NETOB mødebooking, hvor der er mulighed for 1-til-1 møder med netværket.

Værten for mødet er Olivia Brasserie (Vintapperstræde 37, Odense C), som Pernille og Simon fornylig har overtaget.

Mødebookingen er en unik mulighed for at skabe kontakt til dem, som du ikke har haft lejlighed til at få talt med endnu eller komme tættere på de spirende relationer i NETOB-netværk.
Vi bestræber os altid på, at flest muligt får deres mødeønsker opfyldt og for, at det kan lade sig gøre, så jo før I kan sende mødeønsker jo bedre.

I Kortbogen på Sponsorforum under NETOB finder du de nuværende NETOB-medlemmer, som du kan booke møde med.

Dagens program
Vi begynder som sædvanligt med morgenmad kl. 7.45. Derefter vil der være en fælles intro, hvorefter møderunderne begynder. Der vil være tale om møder på 15-20 minutter, så sørg for at brug tiden effektivt og vær godt forberedt inden det enkelte møde.

For de, der ikke indgår i møderunderne, vil der være fælles netværksaktivitet, så møder eller ej – kom og deltag. Formiddagen forventes afsluttet senest kl. 10.15.

Tilmelding og deadline for mødeønsker

Tilmelding til mødet foregår via NEMTILMELD!

Mødeønsker sendes til Susie Bebe Nielsen på sbn@ose.dk. Der kan ønskes møde med op til 5 virksomheder fra NETOB-netværket, hvoraf vi vil bestræbe os på, at opfylde 2-3 af ønskerne, da vi også vil tage højde for, at der kan ønskes møde med jer fra andre deltagere.

Tilmelding samt mødeønsker skal være sendt allersenest mandag den 23. oktober, så vi kan få mødeplanen sendt ud i god tid.

Møderne venter forude... Vi ses!


Skrevet af Susie Bebe Nielsen