Log ind

Nielsen: Vi skal toppræstere

Alka Superliga |13. oktober 2017 |
(Foto: Anja Ankerstjerne)

Søndag aften 18:00 ved alle OB-fans, hvad der sker. Dommeren fløjter op til kampen mellem OB og FCK på EWII Park, og det er en ting, som OB’s midtbanespiller, Casper Nielsen ser frem til.

- Det er en kamp, jeg glæder mig rigtig meget til, og det tror jeg, vi alle sammen gør. Vi ser frem mod en stor aften og forhåbentlig kan vi tage tre point sammen med vores fans, siger Casper Nielsen.

Der har netop været pause i Alka Superligaen på grund af landskampe, og i den tid synes, Casper Nielsen, at OB-truppen har gjort det fornuftigt, og nu bliver der kigget målrettet frem mod søndagens kamp.

- Til at starte med fik vi koblet hovedet fra, og så har vi fået styr på småskavankerne i truppen, så vi er tilbage igen inklusive mig selv. Derefter har vi selvfølgelig koblet hovedet til igen, og jeg synes, vi har haft en rigtig god træningsuge. Vi har kørt hårdt på, og nu begynder vi at samle kræfter til søndag, så det ser rigtig fornuftigt ud.

OB og FCK har mødt hinanden 74 gange i landets bedste række, og det er københavnerne, der har det historiske overtag. Det er dog ikke noget, man tænker på i OB-truppen, men står det til Casper Nielsen, så har OB efter søndagens kamp hentet lidt ind på det overtag, københavnerne har.

- Man må ikke være et sekund i tvivl om, at vi skal toppræstere og finde en god kamp frem. Vi kender selvfølgelig FCK godt, og vi ved, de kommer med en masse fysik, som vi skal kunne matche. Det er aldrig til at vide, hvad det bliver for en kamp mod FCK, men kan vi få vores spil til at køre og få dem til at løbe lidt rundt efter kuglen, så tror jeg, det er en fordel for os, mod en modstander der plejer at have bolden. Derudover skal vi have proppet bolden ind i kassen, så er jeg sikker på, at det bliver en stor aften i Odense.

Kampen mellem OB og FCK spilles klokken 18:00 på EWII Park.


Skrevet af Benjamin Jakobsen

EmediateAd