Log ind

Norsk angriber klar for OB

Nyt fra OB |31. august 2012 |
(Foto: Andreas Bøttger)

OB har sikret sig den norske spiller Marcus Pedersen, der tiltræder i klubben på en et-årig lejeaftale. Den 22-årige angriber er hentet i hollandske Vitesse, og lejeaftalen, der udløber 30. juni 2013, er suppleret med en forkøbsret til OB.

- Jeg er meget glad for, at det er faldet på plads med OB, for det har været en lang proces. Nu glæder jeg mig til at spille kampe, og jeg er en angriber, som elsker at score mål. Så det håber jeg naturligvis kommer til at ske i OB, siger Marcus Pedersen.

Den norske angriber indledte sin karriere i Hamarkameratene, hvor han debuterede som 17-årig, inden han for alvor slog sit navn fast i Strømsgodset. Herfra blev han i 2010 solgt til Vitesse i den hollandske Eresdivisie. Han har senest været udlejet til Vålerenga i den norske Tippeliga, hvor han i foråret scorede otte mål i 15 kampe.

- Marcus Pedersen er en målfarlig angriber, som allerede nu har et højt niveau, samtidig med at han med sin alder har et stort udviklingspotentiale. Med tilgangen af Marcus Pedersen får vi en stærk og målfarlig angriber, der kæmper hårdt for holdet, siger sportsdirektør Poul Hansen og fortsætter:

- Han har en stærk vindermentalitet og en energisk attitude på banen. Nu glæder vi os til, at Marcus får vist sine kvaliteter i den stribede trøje, og vi håber naturligvis, at samarbejdet kommer til at fortsætte længere end det ene år, som lejeaftalen gælder, siger OB’s sportsdirektør Poul Hansen.

På de norske ungdomslandshold har Marcus Pedersen optrådt flere end 30 gange, og i U21-sammenhæng er det blevet til ni kampe og fem scoringer. Han kommer i OB til at spille i trøje nummer 19, og han vil første gang træne med sine nye holdkammerater fredag den 31. august.

FAKTA
Navn: Marcus Pedersen
Fødselsdato: 08.06.1990
Nationalitet: Norsk
Højde: 180 cm.
U21 landskampe: 9 (5 mål)
Tidligere klubber: Hamarkameratene (9k/1m), Strømsgodset (40k/17m), Vitesse (25k/5m), Vålerenga (15k/8m).


Skrevet af Morten Wamsler

EmediateAd