Sammen for klubben.
    
For byen. For altid

Ny direktør i Live Culture

Sponsorinformation |12. oktober 2018 |

Kære Samarbejdspartner

Efter mere end 30 år i koncertbranchen ønsker Live Cultures administrerende direktør, og medstifter af JVB Concerts, Hans Thomsen, nu at trække sig tilbage.

Hans har igennem noget tid været i gang med at overlevere stafetten til Michael Møller, der hidtil har fungeret som kommerciel chef i Live Culture, og som formelt overtager ansvaret i spidsen for Live Culture efter Hans Thomsen senest d. 1. februar 2019.

- Musikken er noget af det, der betyder allermest i mit liv, og det har været et privilegium at få lov at arbejde med noget man elsker, hver dag i 30 år. Rejsen med først JVB Concerts, Culture-Club og nu Live Culture har været fantastisk, og jeg tager alle oplevelserne og menneskerne jeg har mødt på vejen med mig herfra, fortæller Hans Thomsen og fortsætter:

- Nu er det dog på tide, at overdrage den fynske musikfakkel til en ny generation. Michael Møller er den helt rigtige mand til at føre Live-Culture videre, og jeg glæder mig meget til at følge med i udviklingen – både på sidelinjen og foran scenen, slutter han.

Når Michael Møller overtager roret i Live Culture er det med rygsækken fyldt med erfaringer fra jobbet som kommerciel chef, og øjnene mod en horisont, der rummer både udfordringer og store muligheder.

- Jeg sætter stor pris på tilliden, og er både beæret over og ydmyg omkring de opgaver der ligger foran mig. Jeg kender både Live Culture og Odense Sport & Event indefra og vil, baseret på den viden og de værdier Hans har skabt i Live Culture, arbejde målrettet med de kommende års musikprogram og bidrage til den synergi og de muligheder der opstår, når man kombinerer Live Culture med koncernens andre forretningsområder på sponsorområdet, forklarer han.

Hans Thomsen vil fortsat være at finde på lægterne, når OB spiller hjemmekampe, og han vil også være tilknyttet Live Culture som ekstern konsulent i perioden efter hans fratrædelse.

Hans er, som de fleste af jer ved, en institution i såvel den fynske musikbranche som i vores virksomhed. Vi skylder ham en kæmpe tak for hans store indsats med at bringe musikken og de store øjeblikke ud til både det fynske koncertpublikum og samarbejdspartnere i Odense Sport & Event.

Venlig hilsen

Live Culture


Skrevet af Andreas Bøttger