Sammen for klubben.
    
For byen. For altid

Er du klar til den NYE sæson? Åben for tilmelding!

Sponsorinformation |22. juni 2018 |

Kære Samarbejdspartner

Vi håber I kan følge med i alt det nye, der rører sig omkring vores allesammens OB lige nu. Vi er i hvert fald meget spændte på den kommende sæson, og tør allerede nu godt løfte sløret for, at rammerne bliver endnu bedre for gæstende OB-tilhængere på Nature Energy Park! På billederne herover kan du se en lille forsmag på, noget af det der er i vente. 😉

Første hjemmekamp i Superligaen, for vores nye træner Jakob Michelsen, bliver den 22. juli kl. 14.00 mod hans tidligere hold, SønderjyskE. Her håber vi at I sammen med os, vil være med til at skabe en unik kulisse og invitere alle fynske Striber med til Superliga-bold.

Sammen kan vi løfte holdet endnu mere og give klubben det bedste udgangspunkt for en stærk start på Superliga sæsonen 2018/19!

 

Tilmeld jer VIP til de første kampe her

 

Kort og billetter
Vi arbejder intenst på at få alle kort og billetter klar, så vi kan stå sammen for klubben og byen på Nature Energy Park. Vi forventer at alle kort, billetter og vouchers er klar i løbet af uge 27.

Skyboxe i den kommende kamp og sæson
Allerede nu er der godt run på skyboxe til kampene i den kommende sæson. Skal du have dine kunder eller kollegaer med til kamp, hvor der er skruet helt op for det hele, så tag fat i din sponsorkonsulent eller kontakt os på vip@ose.dk.

SAMMEN FOR KLUBBEN – FOR BYEN – FOR ALTID.
#MitOB

Stribede hilsner
Claus Madsen
Salgschef


Skrevet af Claus Madsen