Log ind

OB blev dukket af FCM

Alka Superliga |20. august 2017 |
(Foto: Anja Ankerstjerne/ob.dk)

Alka Superliga 6. runde
Søndag 20. august, 2017 kl. 12:00
OB - FCM 0-2 (0-0)
78. min. 0-1 Alexander Sørloth
90. min. 0-2 Alexander Sørloth

Gule kort:
OB: 22. min. Jóan Símun Edmundsson, 32. min. Izunna Uzochukwu, 65. min. Kenneth Emil Petersen
FCM: 21. min. Tim Sparv, 29. min. Janus Drachmann, 65. min. Marc Dal Hende

OB's startopstilling:
Sten Grytebust - Mikkel Desler, Kenneth Emil Petersen, Frederik Tingager, Joao Pereira - Casper Nielsen (65. min. Rasmus Festersen), Jens Jakob Thomasen, Izunna Uzochukwu (79. min. Rasmus Jönsson), Jóan Símun Edmundsson - Nicklas Helenius (65. min. Mathias Greve), Anders K. Jacobsen

Bænken: Thomas Mikkelsen, Rasmus Jönsson, Rasmus Festersen, Jacob Buus, Mathias Thrane, Mathias Greve, Nana Welbeck

FCM's startopstilling:
Jesper Hansen - Rasmus Nissen, Markus Halsti, Zsolt Korcsmár, Marc Dal Hende - Tim Sparv (53. min. Jacob Poulsen) - Simon Kroon (66. min. Jonas Borring), Janus Drachmann, André Rømer, Gustav Wikheim - Bozhidar Kraev (73. min. Alexander Sørloth)

Bænken: Oliver Ottesen, Kian Hansen, Jakob Poulsen, Jonas Borring, Alexander Munksgaard, Alexander Sørloth, Mikkel Duelund

Kampens forløb:
I de fem seneste indbyrdes kampe var det blot blevet til et enkelt point for striberne mod FC Midtjylland, så på papiret lignede det en særdeles vanskelig opgave for OB. Defensiven for OB var dog inden kampen mod FC Midtjylland særdeles godt kørende med fire clean sheets i træk.

Første halvleg bar da også præg af, at det var to hold, der havde respekt for det andet holds evner med bolden. Det resulterede i en intens halvleg med flere hårde tacklinger, men uden nævneværdige chancer.

Der skulle også gå tyve minutter af anden halvleg, inden den første store mulighed for en scoring kom. Den tilfaldt gæsterne fra FC Midtjylland, da Simon Kroon headede mod målet fra tæt hold. En fantastisk redning fra Sten Grytebust holdt bolden ude af målet.

Små ti minutter efter var FC Midtjylland igen tæt på, men Bozhidar Kraevs afslutning sneg sig fladt forbi den fjerneste stolpe. Bare to minutter efter var det OB, der rørte på sig. Jens Jakob Thomasen var ved at drible sig igennem FCM-forsvaret. Efter en glidende tackling fra FCM-forsvaret endte bolden ved indskiftede Rasmus Festersen, der afsluttede første gang, men Jesper Hansen i FCM-målet tog sig af afslutningen.

FC Midtjylland satte Alexander Sørloth på banen – han lavede to mål i torsdagens udebanekamp i Europa League for jyderne, og desværre skulle han også bare bruge fem minutter på banen mod OB, inden han kom på tavlen.

Efter en omstilling forsøgte Jonas Borring sig med et fladt indlæg. Deslers blokering af indlægget fik det op i luften, og lidt heldigt havnede bolden lige i hovedet på en fremadstormende Alexander Sørloth, der let kunne heade FC Midtjylland foran med 1-0.

OB smed i slutfasen Frederik Tingager helt frem i håbet om at lave det udlignende mål, og han vandt da også et par dueller i straffesparksfeltet, men farlige blev OB aldrig.

I stedet udnyttede FC Midtjylland en af deres to omstillinger i slutfasen, da Alexander Sørloth lukkede og slukkede til 2-0 tre minutter inde i dommerens tillægstid.

Kommentar fra Kent Nielsen:
Første halvleg var rimelig åben, og selvom der ikke blev kreeret de store chancer, så synes jeg, der var godt gang i den. I særdeleshed i anden halvleg er vores offensiv mere eller mindre ikke eksisterende.

Vi kan ikke sige så meget til resultatet. Hvis der skulle være en vinder – så er det fair nok, at det er dem. Vores defensiv giver igen ikke ret meget væk, men samtidig må vi igen erkende, at vores store hovedpude er den offensive del.

Der er noget med kvaliteten i pasningerne og med ikke at kunne fast i bolden. Der kan også være lidt med troen på det – det er i hvert fald det, vi kæmper med, men vi føler os overbevist om, at vi har folkene til at løse det, men vi ved, at vi skal arbejde hårdt for at løse det.

Næste kamp:
25. august, 2017 kl. 18:00 SønderjyskE – OB, Sydbank Park


Skrevet af Benjamin Jakobsen

EmediateAd