Log ind

OB henter midtbanespiller i Frankrig

Nyt fra OB |21. juni 2012 |
Foto: Morten Wamsler Foto: Morten Wamsler

OB har i dag skrevet kontrakt med den 20-årige midtbanespiller Mohammed Diarra, der kommer fra Paris Saint Germain, hvor han har været en del af talentakademiet og senest anfører for reserveholdet. Diarra har underskrevet en fire-årig aftale med OB, der løber frem til sommeren 2016.

Mohammed Diarra er født i Conakry i Guinea men har fransk pas. Den 20-årige midtbanespiller har i de seneste år været en del af talentakademiet i den franske storklub Paris Saint Germain, hvor han har været anfører for både U15, U17, U19 og reserveholdet. Hans store talent skal i de kommende fire sæsoner udfoldes i OB.

- Diarra er et stort talent, som vi glæder os meget over, at vi har kunnet trække til OB. Han har sine forcer på den defensive del af midtbanen, men han har også spillet i midterforsvaret. Han er boldsikker, hurtig og har et glimrende overblik. Selvfølgelig er han stadig ung, og derfor er der naturligvis en masse ting, han stadig kan blive endnu bedre til. Men der er ingen tvivl om, at han bliver et stærkt aktiv for OB, og med den fodboldopdragelse han har fået i Paris, er jeg ikke i tvivl om, at han kan forstærke os fra start, siger OB’s sportsdirektør Poul Hansen.

Mohammed Diarra kommer i OB til at optræde med trøje nummer 6 og træner for første gang sammen med resten af truppen fredag 22. juni som optakt til opvisningskampen mod Fjelsted/Harndrup. Det er desuden planen, at Diarra skal have spilletid allerede i kampen mod Fjelsted/Harndrup og her vil medier således have mulighed for at møde den nye OB-spiller.

Kampen mellem OB og Fjelsted/Harndrup spilles på Harndrup Stadion, Juelsmindevej 11B, 5463 Harndrup fredag 22. juni klokken 18:30.

FAKTA
Navn: Mohammed Diarra
Trøjenr.: 6
Position: Central midtbane
Nationalitet: Frankrig/Guinea
Fødselsdato: 20.06.1992
Højde: 183 cm.
Tidl. klubber: Bondy, Paris S.G.


Skrevet af Morten Wamsler

EmediateAd