Log ind

OB klar til sommerkampe

Øens Hold |18. april 2013 |
(Foto: Erik Kempf)

Den 20. maj fløjtes Superligaen af, men det betyder dog ikke, at fodbolden bliver sat på standby – tværtimod.

OB spiller nemlig opvisningskampe i juni mod tre af samarbejdsklubberne fra Øens Hold. Humble BK, Tårup IF og Båring GF kan alle se frem til besøg af striberne.

OB har siden 2009 taget imod de mange opfordringer til at rejse ud i det fynske sommerland med ægte dansk sommerhygge, godt humør og en stemning, som sent vil glemmes.

Jubilæum, sommerkamp og glade mennesker
Der er udsigt til festlige fodboldoplevelser, lover de arrangerende serieklubber, der i forbindelse med sommerkampene mod OB også fejrer klubbernes jubilæum.

I Båring GF ser man frem til, at besøget fra OB bliver en del af klubbens 100-års jubilæum, der efter kampen fejres i festteltet med musik og masser af sprudlende aktiviteter.

- Vi ser meget frem til en rigtig god fodboldkamp, hvor vejret er med os, og ikke mindst hele det store set-up, der er omkring det at få en stor fodboldklub som OB ud til vores lille lokalsamfund. Besøget fra OB er med til at gøre oplevelsen omkring vores 100-års jubilæum til en stor dag for hele Båring og omegn og med til at løfte hele dagen. Vi starter ud med en spændende kamp mod OB, og derefter har vi arrangeret en revy om aftenen i teltet, siger Lars Vittrup fra Båring GF, der på kampdagen vil byde på en række aktiviteter i forbindelse med jubilæet.

Inddragelse af lokalsamfundet
Tårup IF ser frem til at give tilskuerne en på opleveren, når OB kommer på besøg i det Østfynske, som et led i fejringen af klubbens 90-års jubilæum.

- Vi håber, at OB medbringer smil og godt humør, når de skal møde deres fans i det østfynske, så vi kan give vores lokalsamfund en god oplevelse. Vi ser meget frem til besøg af stjernerne som en del af vores 90-års jubilæum. Kampen mod OB bliver et stort arrangement, som for os vil gå over i historiebøgerne. Vi vil forberede os selv og lokalsamfundet på en god dag med masser af hygge og velfornøjede mennesker. Det er en stor oplevelse at møde et Superligamandskab både som spiller og som publikum, slutter Svend Aage Bilde fra Tårup IF’s bestyrelse, der i forbindelse med klubbens jubilæum også indvier deres nye kunstgræsbane.

Til gavn for de unge i fremtiden
I Humble ser man også frem til OB’s besøg, der ventes at blive en oplevelse i særklasse i forbindelse med klubbens 100-års jubilæum.

- Vi forventer, at det bliver en kæmpe oplevelse for vores klub. En oplevelse, som vil blive husket og snakket om i lokalsamfundet i lang tid fremover. Det, at det er den første kamp for OB i opstartfasen til den nye sæson, gør, at OB kommer med det tunge skyts. Det er det, publikum ønsker. Vi har stadig svært ved at få armene ned over, at så stor en klub vil fejre vores 100 års dag sammen med os og øens publikum. Desuden giver det klubben en mulighed for at få en økonomisk gevinst, som vil være til gavn for vores børn og unge i lokalsamfundet, siger formand Per Dam fra Humble BK, der ser frem til en oplevelse i særklasse.

De første forårsdage er netop skudt i gang med solskin og plusgrader på kontoen.

Der er derfor god grund til at glæde sig til de kommende sommerkampe i juni måned, der spilles som følger:

Tirsdag den 18. juni kl. 18.30 - Humble BK – OB
Torsdag den 20. juni kl. 18.00 - Tårup IF –OB
Lørdag den 22. juni kl. 13.00 - Båring GF – OB

De tre klubber og OB vil oplyse yderligere vedr. billetsalg og nærmere detaljer, når kampdagene nærmer sig.


Skrevet af Emily Shakeshaft

EmediateAd