Log ind

OB køber Emil Larsen

Nyt fra OB |9. juli 2012 |
(Foto: Andreas Bøttger)

Odense Boldklub har i dag købt stortalentet Emil Larsen fra Lyngby Boldklub. Den 21-årige offensivspiller har netop gennemgået et lægetjek, og han har efterfølgende underskrevet en 4-årig kontrakt med OB.

Emil Larsen har været en profil for Lyngby Boldklub, og han har været en evig trussel for modstanderne med sin tekniske og effektive spillestil. Emil Larsen blev topscorer for Lyngby, da klubben rykkede op i Superligaen, og han gentog bedriften i den seneste sæson, da han scorede ni mål.

Gennem sin ungdomstid har Emil Larsen desuden været en fast del af de danske ungdomslandshold, og han var en del af Ligalandsholdet i januar 2012.

- Det er en meget dygtig spiller, der skifter til OB. Emil Larsen er et af de største danske talenter i sin årgang. Han er hurtig, teknisk dygtig og målfarlig. Jeg er ikke i tvivl om, at han kan fortsætte sin gode udvikling i OB og blive en af Superligaens helt store profiler, siger sportsdirektør Poul Hansen, der bliver bakket op af cheftræner Troels Bech:

- Emil Larsen passer strålende ind i vores strategi. Han er en ung spiller, der er stærk i boldbesiddelsen, og han har vist store evner for at afgøre kampene, siger Troels Bech.

Selv glæder Emil Larsen sig til at trække i den stribede trøje.

- Jeg føler, at OB er den helt rigtige klub for mig. Det er en stor klub i Danmark, hvor jeg kan udvikle mig, og Troels Bech er en utrolig dygtig træner. Det bliver meget spændende, og jeg glæder mig til at komme i gang, siger Emil Larsen.

Emil Larsen er i truppen til aftenens træningskamp mod AGF, hvor han vil optræde med nummer 7 på trøjen.

Der er adgang for alle interesserede ved pressemødet klokken 14.45 i Historiens Hus, Klosterbakken 2, Odense.

FAKTA
Navn: Emil Larsen
Fødselsdato: 22.06.1991
Nationalitet: Dansk
Position: Midtbane
Højde: 181 cm
Vægt: 75 kg
Antal landskampe: Tre ligalandsholdskampe, 8 U21-landskampe, 13 U19-landskampe, 7 U18-landskampe, 16 U17-landskampe, 2 U16-landskampe
Tidligere klubber: Lyngby Boldklub


Skrevet af Morten Skov

EmediateAd