Log ind

OB køber Martin Spelmann

Nyt fra OB |7. juli 2013 |
(Foto: Morten Skov)

OB har i dag sikret sig en markant forstærkning til Superligatruppen, hvor klubben har købt 26-årige Martin Spelmann i AC Horsens. Kontrakten gælder frem til 30. juni 2016.

Den hårdtarbejdende og aggressive midtbanespiller har været en stor profil i Superligaen og AC Horsens gennem flere sæsoner, og det er en meget tilfreds sportsdirektør hos OB, Jesper Hansen, der byder Martin Spelmann velkommen i stribet.

- Vi er meget glade for at kunne præsentere Martin Spelmann i OB. Han er en rigtig kriger – en vindertype, som ethvert hold har brug for. Han er en yderst dynamisk midtbanespiller, og jeg er overbevist om, at OB’s fans hurtigt vil tage Martin Spelmann til sig, når de ser ham på banen i Odense, siger Jesper Hansen.

OB’s nye nummer 8 begyndte sin Superligakarriere i Brøndby, hvor det blev til tre sæsoner, før han skiftede til AC Horsens, som han har repræsenteret siden 2008. Nu gælder det nye udfordringer i Odense, og Martin Spelmann ser frem til at hjælpe OB tilbage i toppen af dansk fodbold.

- Jeg ser frem til at udvikle mig yderligere som fodboldspiller, og jeg vil rigtig gerne på sigt hjælpe OB derop, hvor jeg synes, at klubben hører hjemme – i top 4 i Danmark, siger Martin Spelmann, der er parat til at arbejde hårdt for sagen.

- Folk skal forvente at se en masse fight og energi fra min side. Forhåbentlig kommer der også en del mål.

Martin Spelmann får nummer 8 i OB, og han træner første gang med sine nye holdkammerater på mandag i Ådalen.

FAKTA
Navn: Martin Spelmann
Alder: 26 år
Højde: 175 cm
Vægt: 72 kg
Tidligere klubber: Rosenhøj, Brøndby IF, AC Horsens
Landskampe: 33 kampe på diverse ungdomslandshold, 2 kampe for ligalandsholdet


Skrevet af Morten Skov

EmediateAd