Log ind

OB køber offensivspiller i Vejle

Nyt fra OB |29. januar 2016 |
(Foto: OB)

OB har købt offensivspilleren Jóan Simun Edmundsson i Vejle Boldklub. Den 24-årige landsholdsspiller fra Færøerne skifter til OB med øjeblikkelig virkning på en kontrakt, der gælder frem til sommeren 2018.

Jóan Simun Edmundsson er en meget talentfuld offensivspiller, der har repræsenteret flere færøske klubber, samt både Vejle Boldklub, FC Fredericia og Viking Stavanger. Desuden var han som ungdomsspiller på kontrakt i engelske Newcastle. I den seneste periode i Vejle har han for alvor fået sit talent til at blomstre som en både målfarlig og kreativ offensivspiller.

- Vi er glade for at være nået til enighed med både Vejle Boldklub og med Jóan Simun Edmundsson. Han er en meget spændende spiller med nogle meget fine kreative evner. Samtidig kan han både spille på midtbanen og i angrebet, og vi er sikre på, at han kan fortsætte og intensivere sin flotte udvikling hos os, siger OB’s sportsdirektør Jesper Hansen.

Cheftræner Kent Nielsen siger:

- Vi har ikke for mange venstrebenede spillere i truppen, og derfor er det en spændende mulighed, der er opstået med Jóan Simun Edmundsson. Han er en meget sulten og enormt kreativ spiller, der samtidig er meget løbestærk og alsidig. Hans kreative evner vil være et godt supplement til vores andre kreative spillere, og han vil medvirke til, at vi bliver et målsøgende og målfarligt hold. Han har scoret pænt med mål i første division og på landsholdet, og nu får han mulighed for at bevise sig på det højeste niveau i Danmark.

Den færøske landsholdsspiller ser frem til de udfordringer, der venter ham i OB.

- Jeg glæder mig helt vildt. Jeg har haft en klar ambition om at spille i Alka Superligaen, og det får jeg nu mulighed for i en stor klub som OB. Jeg får mulighed for at komme ud og gøre mit bedste på den største scene i Danmark, og det er klart et skridt op. Mine største styrker har altid været det kreative, men jeg vil også altid gerne arbejde hårdt for holdet, og det glæder jeg mig også til at gøre i OB, som jeg ser som et godt hold med rigtig gode spillere og individuelle kvaliteter, siger Jóan Simun Edmundsson.

Den nye OB’er, der er fast mand på det færøske landshold, kommer i OB til at optræde i trøje nr. 7. Han træner første gang med OB’s ligatrup lørdag formiddag.


Skrevet af Morten Wamsler

EmediateAd