Log ind

OB køber Rurik Gislason

Nyt fra OB |14. juli 2009 |

Odense Boldklub har i dag købt 21-årige Rurik Gislason i Viborg FF. Islændingen har desuden en fortid i belgiske RSC Anderlecht og Charlton Athletic. Kontrakten løber frem til sommeren 2014.

- Rurik Gislason er en klar forstærkning af truppen, og vi er særdeles tilfredse med at få ham tilknyttet. Han har sine forcer på kanterne, og han dækker samtidigt de fleste offensive pladser, siger direktør Kim Brink, der har store forventninger til klubbens nyeste spiller.

- Han har allerede et højt niveau, men vi tror, at Rurik Gislason kan udvikle sig meget i Odense Boldklub. Det er en fodboldspiller med et stort potentiale, som vi har hentet på en lang kontrakt, og det er meget glædeligt, at det er lykkedes.

Trods sin unge alder har Rurik Gislason igennem de seneste sæsoner været en af Viborg FF’s bærende spillere, hvad 47 kampe og 17 mål vidner om. De fine præstationer betød, at Rurik Gislason fik sin debut på det islandske landshold mod Færøerne i marts 2009, og han står ligeledes noteret for en lang række ungdomslandskampe.

Nu ser den talentfulde spiller frem mod nye udfordringer i SAS Ligaens top.

- Dette skifte betyder meget for mig. Det er en ny og spændende udfordring for mig, og jeg håber, at jeg vil gøre det godt. OB er en meget stor klub. Det er en af de største i Danmark, og det er en ære, at de er interesserede i at hente mig, siger Rurik Gislason.

- Jeg har aldrig lagt skjul på mine ambitioner, og jeg ved, at der er store spillere i truppen. Men jeg vil kæmpe for min plads i startopstillingen. Desuden har jeg som andre spillere en drøm om at vinde titler, og det får jeg chancen for i Odense.

Rurik Gislason får nummer 21 på sin nye stribede trøje, og han kan trække i den første gang mod FC Vestsjælland i eftermiddag.


Skrevet af Morten Skov

EmediateAd