Log ind

OB og AaB enige om Anders K.-overgang

Nyt fra OB |14. august 2015 |

OB er blevet enige med AaB om vilkårene for, at Anders K. Jacobsen kan skifte til OB med omgående virkning. Tidligere på sommeren meldte OB ud, at den fynske klub henter Anders K. Jacobsen hjem til Fyn på en fem-årig aftale med virkning fra nytår, men nu er skiftet altså rykket frem, så det sker allerede nu.

Anders K. Jacobsen er i forvejen noteret for 20 førsteholdskampe for OB, hvor han debuterede som 18-årig i 2007. Derefter var angriberen på lejeophold i Vejle og Næstved, inden han via Næsby og Fredericia kom til AaB i 2013. Her fik han for alvor gang i sin karriere under Kent Nielsen trænerperiode, og nu genforenes Anders K. Jacobsen altså ikke bare med den klub, han repræsenterede i sine ungdomsår, men også med den træner, der indtil videre har formået at få det optimale ud af ham.

- Vi er selvfølgelig glade for, at det er lykkedes at blive enige med AaB om, at Anders kan skifte allerede nu. AaB har ønsket at bygge deres angreb op om de spillere, de også har i truppen i fremtiden, og vi har haft et ønske om, at vi kunne begynde at arbejde Anders ind på holdet så hurtigt som muligt. Så vi glæder os til at se Anders tilbage i vores striber, og ser frem til at byde ham velkommen på mandag, siger OB's sportsdirektør Jesper Hansen.

Anders K. Jacobsen vil have sin første arbejdsdag i OB mandag, og efter mandagens træning i Ådalen vil presse og medier have mulighed for at møde angriberen for interviews, fotos m.v. Han kommer - ligesom sidst han var i OB - til at bære trøje nr. 28.


Skrevet af Morten Wamsler

EmediateAd