Log ind

OB og Espen Ruud forlænger

Nyt fra OB |27. maj 2011 |
(Foto: Erik Kempf)

OB har i dag forlænget kontrakten med Espen Ruud. Den norske landsholdsspiller og OB har forlænget samarbejdet med to år, og det betyder, at 27-årige Espen Ruud vil være på kontrakt i OB frem til 30. juni 2014.

Espen Ruud kom til OB i sommeren 2008, og med sine stærke kvaliteter i både det offensive og det defensive spil i højre side af banen, har han bidraget væsentligt til de tre seneste sæsoners topplaceringer i OB. Præstationerne har også gjort ham til en stort set fast del af den norske A-landsholdstrup.

- Espen Ruud har været en rigtig stærk spiller for os i de seneste tre år, og aldersmæssigt har han stadig sine bedste år foran sig. Fodboldmæssigt er han måske den bedste højreback i Skandinavien, og samtidig besidder han alle de egenskaber, som vi lægger vægt på. Han er en fighter, han forholder sig ydmygt til de udfordringer, han bliver sat på, og han viser i hver eneste kamp, at det er vigtigt for ham at skabe resultater med OB. Alle disse egenskaber har gjort det vigtigt for os at få forlænget hans aftale, selvom den oprindelige løb et år endnu, siger administrerende direktør Thomas Christensen.

Espen Ruud glæder sig også over kontraktforlængelsen:

- Jeg har det fantastisk med forlængelsen. Jeg har haft tre gode år i Odense, og nu er der udsigt til endnu flere. Vi får en flot afslutning på denne sæson, og vi skal forsøge at kvalificere os til Champions League i næste sæson, så det gør kun det hele ekstra spændende, siger Espen Ruud og fortsætter:

- Jeg er kommet godt ind i klubben, og den sociale del i truppen fungerer rigtig godt. Vi har det fantastisk sammen, og samtidig trives jeg og min forlovede rigtig godt i Odense, og det har også betydning for, at man kan have succes på fodboldbanen.

Espen Ruud har i sine første tre år i OB spillet 117 kampe og det er blevet til 12 scoringer. Desuden har Ruud opnået ni landskampe for Norge, og i den kommende uge vil nordmanden atter tilslutte sig den norske landsholdstrup, når der skal spilles EM-kvalifikation mod Portugal.


Skrevet af Morten Wamsler

EmediateAd