Log ind

OB og MOT i samarbejde

Nyt fra OB |30. november 2017 |

Det er med stolthed at vi kan offentliggøre et nyt samarbejde mellem OB og MOT.

MOT arbejder for og med unge. Deres mål er at bidrage til at skabe robuste unge gennem ung til ung-formidling, øvelser, gode fortællinger, dialog og rollespil for at gøre de unge bevidste om værdien i at træffe egne valg, tage vare på hinanden og vise mod.

OB er et sportsbrand med mange unge fans og følgere. Derfor er det naturligt for OB at lade CSR-arbejdet være en investering i fremtidige fans og kunder, og at en del af OB's kerneværdi netop er modet til at turde, gør samarbejdet så meget mere oplagt.

Samarbejdet indeholder følgende:

- OB og spillerne i superligatruppen er ambassadører for MOT Danmark

- Der vil blive arrangeret rundvisninger, kampe samt besøg på skolerne

- OB vil blive indrullet i MOT´s arbejde med skolerne på Fyn

- De to organisationer vil fremme hinandens arbejde via de kommunikationsplatforme og sociale medier som der bruges i dag.

Mark Vogel, daglig leder for MOT fortæller: "I vores program arbejder vi på, at styrke børnenes selvværd og mod både i og uden for skolen. De får en række redskaber, som vil styrke dem når de møder udfordringer i hverdagen. Når skoleelever i Odense og omegn og dermed fans og tilhængere af OB har disse redskaber med sig og samtidig står ved egne grænser og værdier i deres hverdag, så smitter det af på hele nærmiljøet."

Vi glæder os meget til samarbejdet med MOT.

For Klubben. For Byen. For Altid.

Klik her for at læse pressemeddelelsen vedr. samarbejdet.


Skrevet af Susie Bebe Nielsen

EmediateAd