Log ind

OB og Oliver Christensen laver tre-årig aftale

Akademi |22. maj 2017 |

OB og Oliver Christensen laver tre-årig aftale

OB og den talentfulde målmand Oliver Christensen er blevet enige om en tre-årig aftale, der betyder at den nuværende U19-målmand kommer til at træne kontinuerligt med Alka Superliga-truppen fra sommer og frem til 2020.

18-årige Oliver Christensen kommer oprindeligt fra Kerteminde men har spillet i OB i det meste af sin ungdom. Her har han været en del af et rigtig stærkt målmands-setup, og det fortsætter altså efter sommerferien.

- Oliver Christensen er et stort målmandstalent, som vi glæder os til at arbejde sammen med i Alka Superliga-sammenhæng også. Han har stået en del kampe på Reserveligaholdet her i foråret, og sammen med de præstationer, han har vist på træningsbanen, har han overbevist os om, at han er en rigtig spændende målmand at videreudvikle. Vi er glade for, at vi i OB fortsat har tradition for at være en stærk udviklingsklub for målmænd, og det vidner aftalen med Oliver om, ligesom vi glæder os over, at vores anden U19-keeper Mathias Würtz har fået kontrakt med en 1. divisionsklub, og at vores to nuværende U17-keepere begge er landsholdsaktuelle i hver deres årgang, siger OB’s sportsdirektør Jesper Hansen.

Cheftræner Kent Nielsen siger om Oliver Christensen:
- Mens jeg har været her, der har Oliver været en del omkring superligatruppen og reserveholdet. Vi har fået et godt billede af ham, og U19-træneren (Kim Engstrøm, red.) har selvfølgelig givet et besyv med om ham.
Oliver er en temperamentsfuld og hurtig målmand med en rigtig fin udstråling. Det målmænd skal kunne – lidt firkantet sagt – er at redde boldene, og Oliver har en fin rækkevidde og en fin reaktionsevne.
Målmænd vurderes ofte på deres fejl, og i forhold til hans alder, så er han en meget talentfuld målmand, der ikke laver mange fejl. Han er ikke færdigudviklet endnu, men vi er rigtig tilfredse med, at vi igen skriver kontrakt med en af vores egne, som Lars Bjerring har arbejdet rigtig stærkt med. Så stærkt at vi føler, det er det rigtige – der er noget talent, og en mulighed for, at Oliver kan udvikle sig videre, så han på sigt kan komme til at bidrage omkring Superligaholdet.Oliver Christensen glæder sig til at tage næste skridt i sin karriere.
- Det er min første professionelle kontrakt, og det har været min drøm siden jeg kom til OB som U12-spiller. Der er stadig mange ting, jeg skal arbejde videre med, men det her er et vigtigt step i min karriere, som jeg er meget stolt over og tilfreds med. Reserveligakampene har været en rigtig god læring for mig, og de har vist for mig, hvad det er for et niveau, jeg skal til at træne og spille på, og jeg glæder mig til at fortsætte min udvikling. Vi har et rigtig godt målmandsteam i både ligatruppen og blandt ungdomskeeperne, og jeg ved hver gang, at jeg kan lære en masse, uanset om jeg træner med Sten Grytebust og Michael Falkesgaard, eller om jeg træner med de tre andre ungdomsmålmænd. Det har været med til at hæve mit niveau, at vi har så godt et set-up omkring det at være målmand i OB, og at vi har så dygtig en målmandstræner i Lars Bjerring, siger Oliver Christensen.

Oliver Christensen vil sideløbende med det første år af sin kontrakt skulle færdiggøre sin skolegang, hvorefter han vil være på fuld tid fra sommeren 2018.


Skrevet af Morten Wamsler

EmediateAd