Log ind

OB ophæver med Lado

Nyt fra OB |27. august 2015 |
(Foto: Erik Kempf)

OB har ophævet kontrakten med den georgiske angriber Vladimir Dvalishvili. Siden han kom til klubben i sommeren 2014 har det været småt med spilletid, ikke mindst efter de to trænerskifter.

Med tilkomsten af Rasmus Festersen, Kenneth Zohore og Anders K. Jacobsen er vejen til spiletid blevet endnu længere for Dvalishvili, der derfor søger spilletid andre steder.

- Samarbejdet mellem OB og Vladimir Dvalishvili blev ikke, som vi ønskede os, og det gælder både for Lado og for os. Som type er han ikke den, der står forrest i rækken af angribere, og derfor er det fornuftigt for både ham og os, at han får mulighed for at fortsætte karrieren i en anden klub. Lado har været et professionelt bekendtskab, der selvfølgelig ikke har været tilfreds med ikke at være på holdet, men som altid er gået på træningsbanen med stor entusiasme, og som har ageret professionelt både på og udenfor banen, og vi ønsker ham al mulig held og lykke, siger OB's sportsdirektør Jesper Hansen.

Vladimir Dvalishvili siger:

- Mit ophold i OB har fodboldmæssigt været en svær tid for mig. Jeg vil altid gerne vise mig frem fra min bedste side, og med trænerskifter og ændringer i spillestil, har jeg ikke fået mulighed for det her. Det er jeg ærgerlig over, for på alle andre måder har jeg været rigtig glad for OB, Odense, holdkammeraterne og alle folkene omkring holdet. De betyder, at jeg tager en god oplevelse med mig fra Danmark, hvor det kun er det fodboldmæssige, der ikke har været tilfredsstillende for mig. Jeg har kontakt til en ny klub, som jeg håber at kunne skrive kontrakt med, når de sidste detaljer og lægetjek er på plads, og det håber jeg sker inden længe, siger angriberen.

Vladimir Dvalishvili nåede at spille 13 kampe og score to gange for OB.


Skrevet af Morten Wamsler

EmediateAd