Log ind

OB ophæver med Lucas Jensen

Nyt fra OB |14. juli 2016 |
(Foto: Morten Wamsler / OB)

OB har ophævet kontrakten med Lucas Jensen, der dermed er fri til at finde en ny klub. Den 21-årige midtbanespiller kom til OB fra Viborg FF i sommeren 2014.

- Vi har været glade for at have Lucas i truppen. Han er en professionel og dedikeret fodboldspiller, der altid yder sit bedste, og ikke er bleg for nye udfordringer. Lucas har udviklet sig rigtig godt i sin tid hos os, men der er stadig et stykke vej til den mængde spilletid, han har brug for.  Derfor er vi blevet enige om, at det er mest fornuftigt, at han kan finde en ny klub med udsigt til mere spilletid, og vi ønsker ham al mulig held og lykke fremover, siger OB’s sportsdirektør Jesper Hansen.


Lucas Jensen forlader OB med godt mod på fremtiden, og en masse erfaring rigere.

- I forhold til mine mål og ambitioner har jeg ikke fået den spilletid, jeg havde håbet på. Det er jeg selvfølgelig ærgerlig over, og jeg har brug for at komme ud og få noget fast spilletid. Jeg føler helt klart, at jeg har udviklet mig en masse i OB, og at jeg er blevet en bedre fodboldspiller. Jeg har haft nogle dygtige trænere, som de fleste spillere kan lære en masse af, og det har jeg også gjort både teknisk og taktisk. Personligt kan jeg også se tilbage på en god tid med mange gode holdkammerater og gode folk omkring klubben, som helt sikkert lover godt for OB’s fremtid. Jeg er glad for, at klubben har givet mig lov til at se mig om efter en klub, hvor jeg har bedre udsigt til den spilletid, som jeg føler, at jeg har behov for.

Lucas Jensen er noteret for 26 kampe i den stribede trøje.


Skrevet af Morten Wamsler

EmediateAd