Log ind

OB sælger Kenneth Zohore

Nyt fra OB |1. februar 2016 |

OB har solgt angriberen Kenneth Zohore til den belgiske klub KV Kortrijk. Salget af 21-årige Zohore sker med øjeblikkelig virkning.

Kenneth Zohore kom til OB på en fri transfer i vinteren 2015, da han fik ophævet sin kontrakt med italienske Fiorentina. Efter en årrække som stort talent viste han sig efterhånden som en modnet spiller både på og udenfor banen, hvilket først førte til en kontraktforlængelse, som han belønnede med et flot efterår i Alka Superligaen. Det har kastet udenlandsk interesse af sig, og derfor er Kenneth Zohore nu klar til endnu et udlands-eventyr.

- Jeg tror, at alle har kunnet se, at Kenneths talent har været større end det udbytte, han havde fået indtil han kom til OB. Hos os har han udviklet sig rigtig fint, og både fysisk, mentalt, spilmæssigt og i forhold til hans selvtillid, er han en langt stærkere spiller, end han var for et år siden. Vi skal ikke stå i vejen for hans eget ønske om et nyt udlandseventyr, når det samtidig hænger sammen med, at vi har fået et godt tilbud. Vi er glade for og stolte over vores evne til at udvikle og videreudvikle talenter, og i de seneste transfervinduer har vi sendt spillere til både Schweiz, Holland, Tyrkiet og Belgien, der alle er ligaer, som er højere rangeret end den danske. Det viser, at OB er en god klub at udvikle sig i, når man samtidig optræder med stort hjerte og ærgerrighed, som det har været tilfældet for såvel Kenneth Zohore som for de øvrige spillere, siger OB’s sportsdirektør Jesper Hansen.

Kenneth Zohore glæder sig til atter at prøve kræfter med tilværelsen som udlandsprofessionel:

- Jeg har haft det rigtig godt i OB, og jeg har udviklet mig helt vildt i det seneste år. Det betyder, at jeg føler mig klar til at tage et nyt step i min karriere. Både fysisk og mentalt er jeg blevet langt stærkere i min tid i OB, hvor alle har budt mig velkommen og hele tiden været der for mig. Det har betydet meget for mig, at jeg har fået så stor opbakning fra både klubben, holdkammeraterne, trænerne og fansene, for jeg har hele tiden haft fornemmelsen af, at der er nogen, der har haft min ryg. Jeg har godt vidst, at jeg var på et tidspunkt i min karriere, hvor det var nu eller aldrig, og med den tillid jeg har fået i OB, har jeg kunnet tage nogle store skridt. Kent har virkelig været der for mig, og han har vidst, hvad jeg havde brug for fra første dag, og nu er det på tide, at jeg skal stå på egne ben, og vise hvor meget stærkere, jeg er blevet, siger Kenneth Zohore.

Kenneth Zohore er noteret for 28 kampe og 10 scoringer for OB.


Skrevet af Morten Wamsler

EmediateAd